Технології
Подобається

Компанія HP представила новий ігровий ноутбук

30/05/2018
Компанія HP представила новий ігровий ноутбук

Компанія HP анонсувала оновлений ігровий ноутбук Omen 15. Пристрій розроблявся під слоганом "Максимум продуктивності в іграх на кожен долар".

При його створенні інженери HP зосередилися на використанні топових комплектуючих і високоякісних матеріалів – ноутбук отримав процесор Intel восьмого покоління, дискретну графіку від NVIDIA, алюмінієвий корпус і стереодинаміки Bang & Olufsen.

HP поділилася результатами цікавого дослідження. Більшість (62%) геймерів віддають перевагу вже готовим рішенням від виробників, вибираючи здебільшого (54%) ноутбуки. Для 33% гравців важлива потужність, але навіть в цій категорії 88% все ж дивляться в бік зібраних виробниками комп'ютерів, а частка десктопів і ноутбуків приблизно однакова. Решта 5% належать до класу так званих ентузіастів, охочих завжди використовувати топове залізо і передові технології. 46% з них найчастіше самі збирають свої комп'ютери.

Корпус оновленого Omen 15 виконаний з алюмінію з обробленою текстурою. Завдяки більш раціональному використанню вільного простору модель 2018 року стала на 7,4% меншою в ширину і на 4,6% меншою в довжину в порівнянні з попередником. У той же час виробник зберіг розміри всіх ключових компонентів, таких як екран, клавіатура і тачпад.

У новому Omen 15 бічні рамки зменшилися на 65% з 20,1 мм до 7,03 мм. Діагональ дисплея залишилася без змін – 15,6 дюйма при роздільній здатності Full HD або 4K з частотою оновлення до 144 Гц і опціональною підтримкою технології синхронізації зображення NVIDIA G-Sync.

Ноутбук оснащений повнорозмірною клавіатурою з виділеним цифровим блоком і дво- або чотиризонним світлодіодним RGB-підсвічуванням. У фірмовому додатку Omen Command Center можна налаштувати підсвічування клавіш під власні уподобання, де також можна управляти навантаженням і передачею даних. Для більшої зручності клавіші WASD виділені на тлі всіх інших.

Аудіосистема Omen 15 представлена ​​стереодинаміками та дискретним підсилювачем, в налаштуванні яких брали участь фахівці Bang & Olufsen. Крім того, ноутбук підтримує технологію об'ємного звучання DTS Headphone: X, що дозволяє точно визначати місце розташування противника при використанні навушників

Популярне:Укрзалізниця підняла ціни на квитки. Дізнайтесь подробиці

Для зручності апгрейду в HP Omen 15 досить відкрутити кілька стандартних гвинтів, щоб отримати доступ до жорсткого диска, SSD-накопичувача і оперативної пам'яті. Це означає, що повністю розбирати ноутбук в разі заміни цих комплектуючих не доведеться.

Технічні характеристики HP Omen 15 (2018):

  • дисплей: 15,6", IPS, Full HD або 4K, 60 або 144 (тільки для Full HD) ГГц;
  • процесор: чотирьох- або шестиядерний Intel Core i H-серії восьмого покоління;
  • графіка: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti (4 ГБ), NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 ГБ), NVIDIA GeForce GTX 1070 Max-Q;
  • оперативна пам'ять: до 32 ГБ DDR4 з частотою 2 666 МГц;
  • накопичувач: PCIe NVMe M.2 SSD до 512 ГБ + жорсткий диск на 1 ТБ;
  • клавіатура: дво- або чотиризонна світлодіодна RGB-підсвітка, цифровий блок;
  • аудіо: стереодинаміки Bang & Olufsen, підтримка об'ємного звучання в навушниках DTS Headphone: X;
  • зв'язок: гігабітний Wi-Fi;
  • роз'єми: 3 х USB 3.0, 1 х USB Type-C (USB 3.1) з підтримкою Thunderbolt 3, HDMI 2.0a, Mini DisplayPort, мережевий порт RJ45, слот для карт пам'яті та розділені аудіороз'єми для навушників і мікрофону.
  • Вартість HP Omen 15 (2018) починається від $ 979 за версію з процесором Intel Core i5 8300H 8 ГБ оперативної пам'яті, SSD на 128 ГБ, жорстким диском на 1 ТБ і відкритий NVIDIA GeForce GTX 1050Ti (4 ГБ).

Разом з ноутбуком були представлені різноманітні аксесуари до нього, включаючи ігрові миші, механічну клавіатуру з налаштовуваним світлодіодним підсвічуванням, рюкзак для транспортування обладнання і фірмову гарнітуру.

З усіх аксесуарів на особливу увагу заслуговують навушники HP MindFrame Headset. Вони оснащені вбудованим мікрофоном, світлодіодним підсвічуванням, підтримкою DTS Headphone: X і 7.1-канальним звучанням. Підключається гарнітура по USB до комп'ютерів, консолей і інших сумісних пристроїв. Найцікавішою особливістю гаджета є наявність активної системи охолодження.

У чашках HP MindFrame Headset встановлені термоелектричні кулери, що забезпечують виведення теплого повітря від вух назовні. Таким чином, навушники можна без будь-якого дискомфорту використовувати навіть спекотним літом або під час довгих ігрових сесій.

Навушники HP MindFrame Headset вийдуть у другій половині цього року. Їх вартість буде оголошена пізніше.
 


                         



Коментарі