Економіка України
Подобається

До кінця 2018: Дізнайтесь на які послуги продовжили субсидії

10/05/2018
До кінця 2018: Дізнайтесь на які послуги продовжили субсидії

Кабінет Міністрів продовжив надання субсидій на утримання будинків і прибудинкових територій до кінця 2018 року. Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду в четвер, передають Українські Новини.

У пояснювальній записці до документа зазначається, що, за ст. 5 закону "Про житлово-комунальні послуги", що вводиться в силу 11 червня, до житлово-комунальних послуг належить, зокрема, послуга з управління багатоквартирним будинком.

Популярне: Кабінет міністрів затвердив список держпідприємств, які готують для продажу

При цьому до складу цієї послуги входить утримання спільного майна багатоквартирного будинку, але відміняється послуга з утримання будівель і споруд і прибудинкових територій.

З метою забезпечення соціальної підтримки найменш захищених категорій населення в перехідний період Кабмін установив, що субсидії на утримання будинків і прибудинкових територій можуть призначатися до 31 грудня 2018 року.

Як повідомляли Українські Новини, Кабмін змінив правила призначення субсидій.

Міністерство соціальної політики оцінює, що за попередніми підрахунками 15% одержувачів житлових субсидій повинні самостійно переоформити субсидії до наступного опалювального сезону, що пов'язано з введенням нових правил.


                         



Коментарі