Дизайн
5

Залиште дерево в лісі: 10 варіантів оригінальних новорічних ялинок

17/12/2017
Залиште дерево в лісі: 10 варіантів оригінальних новорічних ялинок

Який Новий рік без ялинки або сосни? Мільйони людей звикли прикрашати свій будинок хвойними рослинами на Новий рік чи Різдво.

Однак, в силу різноманітних причин, все частіше люди відмовляються від живої ялинки-красуні.

Алергія на хвойні, маленькі діти, тварини, обмежений простір… Хтось жаліє живу природу, адже жива рослина простоїть всього пару тижнів. Інші ж – просто хочуть чогось нового та креативного.

Якщо ви не можете поставити сосну або ялину – не турбуйтеся. Ваш будинок на Новий рік не залишиться без символу свята, адже завжди можна знайти рівноцінну альтернативну заміну.

Ялинку можна замінити штучною красунею, кімнатними квітами або смаколиками.


Представляємо вам незвичайні та креативні ідеї, які замінять вам живу новорічну ялинку.

1. Ялинка з подушок


Дуже оригінально виглядають ялинки з подушок різного розміру, які складають одна на одну. По-перше, це красиво, а по-друге, безпечно для дітей і для домашніх тварин. З такою ялинкою можна грати, розбираючи і збираючи її.

2. Ялинка зі штатива і драбини


Дуже незвичайна і смілива ідея. Якщо ви будівельник або фотограф – дана ідея саме для вас. Ялинка виглядає гармонійно, а щоб її прикрасити потрібні звичайні іграшки і стрічки. Або й зовсім можна обмотати диво-ялинку гірляндою.

3. Ялинка з паперу


Просто і дешево. Папір і картон будь-якого підходящого розміру. Можна зібрати ялинку з колець картону, закріпити їх на спиці як пірамідку, і повісити на круги легкі іграшки. Також папір можна замінити пінопластом.

4. Ялинка з дроту


Зробити ялинку-дріт дуже просто. Беремо циліндр виготовлений з пінопласту, і зверху вниз у вигляді спіралі, покриваємо його щільним дротом. В результаті виходить дуже стильна ялинка-пружинка. Конус може бути різного розміру. А прикрасити ялинку можна просто гірляндою, що світиться.

5. Ялинка з дисків


Ви меломан або любитель комп’ютерних ігор? У вас в квартирі величезна кількість CD-дисків? Використовуйте їх, щоб прикрасити свою квартиру – зробіть з них нестандартну ялинку. Візьміть побільше дисків і кріпіть їх на якусь підставу. Наприклад, на підставу-конус або на підставу-піраміду. Оскільки диски переливаються, то ваша ялинка буде дуже ефектно виглядати. Також можна прикрасити диско-ялинку гірляндою.

6. Намальована ялинка
   

Якщо є вільна стіна, або двері, ви можете намалювати на ній контури ялинки, а потім обклеїти весь її внутрішній простір стікерами, всілякими наклейками, фотографіями, кульками і стрічками. Також можна додати трохи теплих слів і розписати намальовану ялинку побажаннями та теплими словами.

7. Ялинка з коробок для яєць


Зробити новорічне дерево можна з непотрібних коробок для яєць. Якщо ви весь рік збирали лотки – майструємо ялинку. Нам потрібно лише скласти порожні паперові коробки у вигляді конуса. Прикрасити таку ялинку можна серпантином, іграшками і стисненим папером (жатка). Також можна зробити бантики із тканини. Ну й оперезати незвичайну ялинку гірляндою.

Популярне: Не "Буковелем" єдиним: зимові карпатські курорти, котрі майже вп'ятеро дешевші

8. Ялинка із книг


У вас вдома багато книг? Тоді використайте їх, щоб оригінального прикрасити квартиру до свята. Краса в простоті, і відсутність обмежень у розмірі “дерева”. Однак, будьте обережні, конструкція може впасти.

9. Ялинка з пір’я


Купуємо дрібні пір’я у відділах Все для творчості, виготовляємо конус з паперу, і починаємо знизу вгору. Щільно стикуємо один з одним невагомі пір’їнки, приклеюючи на прозорий клей Момент. Вийде ніжна, ошатна і повітряна ялинка.

10. Ялинка з ласощів
    
Ялинки з макаронів, кавових зерен, цукерок, каштанів, шишок особливо подобаються дітям. Зробити їх можна за таким же принципом, що і ялинку з пір’я. Потрібно просто обклеїти обраним матеріалом відповідний за розміром конус.

Також можна використовувати домашні рослини: тую, самшит, кипарис, ялівець.

Не бійтеся експериментувати. Новий Рік — це свято фарб, свято, коли можна експериментувати з будь-яким декором.


                         



Коментарі