Технології
Подобається

Названо кращі винаходи 2017 року

20/11/2017
Названо кращі винаходи 2017 року

Закінчується 2017 рік, у зв'язку з чим ЗМІ склали список найгучніших винаходів року, що минає. У рейтинг увійшов і антропоморфний робот Jibo, який зроблений за подобою живої людини і наділений його звичками і свідомістю.

Також варто згадати окуляри eSight 3, завдяки яким люди, позбавлені можливості бачити, можуть розрізнити навколишнє їх реальність. Користувачів Мережі зворушило відео, на кадрах якого сліпий чоловік одягнув ці окуляри і вперше зміг відчути дійсність. Багатьом 2017 запам'ятається появою спиннер і дрона для Селфі, який дозволяє вести зйомку з висоти пташиного польоту.

Популярне: Відомий київський супермаркет встановив рекорд жлобства​

Не залишився без уваги новенький гаджет від компанії Apple – iPhone X. Смартфон, незважаючи на деякі недоліки, є одним з найсучасніших гаджетів на сучасному ринку. Вразили людей і кросівки Futurecraft 4D від Adidas, які були створені за допомогою 3D-принтера. У список увійшли бюджетна гарнітура Oculus Go і Nintendo Switch, що відзначилася своїм функціоналом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Останніми в списку названі браслет для новонароджених Bempu, який контролює стан немовлят, автомобіль Tesla Model 3, який працює на електротязі і кружка з підігрівом Ember Mug ….