Дизайн
Подобається

Вони гіпнотизують нас за допомогою своїх логотипів: 5 популярних брендів

15/11/2017
Вони гіпнотизують нас за допомогою своїх логотипів: 5 популярних брендів

Близько 80% всієї інформації, що ми отримуємо від логотипів, ми поглинаємо через кольори самого логотипу. Як відомо, саме різні кольори продукують у людини емоції і почуття. Як же користуються цим відомі бренди?

 

Lufthansa

Як багато інші авіакомпанії, Lufthansa використовує синій колір, але крім його  там ще є жовтий, який вселяє щастя і оптимізм. До речі, ця айдентіка для бренду була створена німецьким графічним дизайнером Олт Aicher і вважається одним з кращих ребрендингів 20-го століття.

Nokia

Блакитний колір часто використовується телеком-компаніями, а у данному випадку він навіює безпеку, чистоту та прозорість. 

 

Qualcomm

Qualcomm – це піонер більшості технологій, якими ви користуєтеся у мобільному телефоні сьогодні. Її чипи використовують Apple, Samsung, LG та багато інших.

Популярне: Майже половині українських пенсіонерів додали до пенсії мізерну суму​

Темний колір у лого символізує силу та безпеку, які гарно підкреслюють переваги Qualcomm.

Chanel

Chanel – піонер стилю “little black dress” тому не дивно, що темний колір – це основна частина їх брендової айдентики. Загалом же цей колір дуже цінується у світі моди та ритейлу.

Vans

У данному випадку використання чорного кольору – це сигнал про елегантність, а червоний – сигнал пристрасті. Такий мікс закликає людей робити те що вони люблять.


                         



Коментарі