Технології
Подобається

Google розширив можливості вашого гаманця

25/10/2017
Google розширив можливості вашого гаманця

Тепер при оплаті не треба буде заповнювати безліч полів

В епоху криптовалют, інтернету речей і амазонифікації торгівлі все більшого значення набувають різні форми безготівкового розрахунку. Деякі країни вже в найближче п'ятиріччя можуть повністю відмовитися від традиційних грошей. Цифрові гіганти намагаються не втрачати ініціативу і задавати тренди у боротьбі за прихильність користувачів. Як повідомляє видання VentureBeat, відучора новий платіжний сервіс від Google став доступний всім користувачам Android.


Тепер можна буде вводити платіжні реквізити максимально швидко і просто. Спочатку потрібно натиснути на Pay with Google ("Заплатити за допомогою Google") в мобільному додатку або в браузері Chrome. Далі вибрати будь-яку зі своїх кредитних карток, прив'язаних до свого облікового запису Google, будь то Google Play або Android Pay. А потім ввести код безпеки з пристрою на Android — ось, власне, і все. Далі Google автоматично заповнює всі необхідні реквізити і адреси доставки.

Дивіться також: Де в Україні можна купити техніку за безцінь

 

Pay with Google дозволить заощадити час, що пішло раніше на заповнення граф "країна", "регіон", "адреса" тощо. У первісному варіанті сервіс був доступний лише тим, хто надіслав запит на ранній доступ. З 24 жовтня скористатися послугою нового засобу може кожен. Слід зауважити, що Google не бере комісії за вчинені фінансові операції.