Дизайн
Подобається

Кімната у стилі улюбленої гри сина – Portal

18/10/2017
Кімната у стилі улюбленої гри сина – Portal

Для порталів американець використав дзеркала і світлову стрічку.
 
У США житель Денвера Ренді Слеві облаштував своєму синові кімнату в стилі серії ігор Portal, повідомляє Popular Mechanics. В результаті у нього вийшла майже точна копія блоку Aperture Science.

Для порталів Слеві використовував дзеркала і світлову стрічку. Він розмістив дзеркала одне напроти одного, у результаті ілюзія порталів вийшла досить реалістичною. В якості декорації в кімнаті помістили турель і куб з ігор Portal.

Центральне освітлення в кімнаті також зробили футуристичним – кольором можна управляти зі свого смартфону, налаштовуючи колір кожної лампочки і навіть синхронізуючи з музикою.


Весь процес вівся без участі сина – йому пообіцяли сюрприз на день народження, тому Слеві молодшому довелося трохи почекати. Очікування коштувало того – синові геймера його нова обитель дуже сподобалася.

Популярне: Головний слідчий Авакова намагається закрити перевірку декларації через суд

Portal – комп'ютерна гра в жанрі головоломки від першої особи, розроблена Valve Corporation. Події Portal розгортаються у всесвіті Half-Life, в Лабораторії дослідження природи порталів – комп'ютеризованому центрі корпорації Aperture Science.

Ігровий процес заснований на вирішенні головоломок за допомогою переносного пристрою, що дозволяє створювати на плоских поверхнях портали – два зв'язаних розриву матерії, через які можна миттєво переміщатися в просторі самому або переносити предмети


                         



Коментарі