П’ять ворогів міцного чоловічого здоров’я

02/08/2017
П’ять ворогів міцного чоловічого здоров’я

Якщо чоловік не завжди готовий "до бою", це не означає, що з його здоров'ям все дуже погано. Американські лікарі радять звернути увагу на спосіб життя і деякі чинники, якими зловживають чоловіки, можливо саме в цьому причина зниження потенції.

Про це пише "Men's fitness".

Прийом лікарських препаратів

Деякі ліки, до складу яких входять літій, бензодиазепин і антигіпертензивні можуть знижувати рівень тестостерону. Також чоловікам радять звертати увагу на побічні дії від препаратів від серцево-судинних захворювань, а також від антидепресантів.

Крім того, не варто захоплюватися фітотерапією. Наприклад звіробій може знижувати лібідо.

Шкідливі звички

Чоловікам радять менше вживати алкоголь і напої, які містять кофеїн. Надлишок цієї речовини підвищує тривожність і як наслідок пригнічує бажання.

А ось алкоголь негативно впливає на ерекцію і гостроту почуттів під час близькості.

Фізичні навантаження

Малорухливий спосіб життя і нелюбов до занять спортом негативно позначиться на активності в ліжку. Така ж ситуація може виникнути і через надмірне захоплення спортом.

Агресивна "полуничка"

У любителів фільмів для дорослих спостерігається підвищення рівня допаміну, який викликає бажання близьких відносин.

Якщо чоловіки занадто захоплюються "гарячим" відео, організм з часом може втратити здатність реагувати на природні джерела задоволення.

Емоції і стрес

Варто прислухатися до свого організму і при наявності емоційних проблем слід звертатися до професіоналів. Емоційний дисбаланс може призвести до проблем з другою половинкою.

Не варто тримати це в собі, а краще поділитися переживаннями з улюбленими або звернутися до фахівців.


                         



Коментарі