Дизайн
Подобається

Дизайн можливості, або Як в ІТ вирішують соціальні проблеми міста

06/07/2017
Дизайн можливості, або Як в ІТ вирішують соціальні проблеми міста

10 липня 2017 року стартує дизайн-інтернатура, ініційована департаментом UX дизайну IT компанії ELEKS.

Головною метою такої ініціативи, насамперед, є організація актуальної безкоштовної освітньої платформи для талановитих дизайнерів чи творчих людей, які прагнуть змінити свою кар’єру, та працювати у напрямку дизайну високотехнологічних розробок.

Іншою, не менш важливою метою проекту є створення випускниками інтернатури альтернативних рішень для розв’язання наболілих соціальних проблем міста та країни. Наприклад, першим тестовим завданням для кандидатів на навчання був пошук вирішення ситуації зі сміттям у місті. На сьогоднішній день – це запитання турбує кожного мешканця, і як соціально активна, команда компанії ELEKS непокоїться цим непростим запитанням. А такими проектами намагається привертати увагу широкої аудиторії міста, і спонукати найкращих ентузіастів долучитись до подальшого втілення ідей студентів в життя, щоб на ділі, а не на словах, вирішувати проблеми, які стосуються нас всіх. Подальші завдання протягом навчання будуть також стосуватись гарячих соціальних проблематик.

Популярне: Шалена сума: Україна втратила від банківської кризи 2014-2016 років 38% ВВП

Так, у ході відбору було отримано понад 50 заявок на участь в курсі. Інтернатура надасть доступ до безцінного масиву живих знань та отримання практичних навичок роботи UX дизайнера, які, на жаль, сьогодні не є доступними випускникам вишів чи людям без попереднього досвіду роботи в ІТ.

Курс буде тривати майже два місяці, і завершиться 31 серпня 2017 року. За результатами навчання буде обрано трьох найкращих випускників, які залишаться працювати в компанії на реальних технологічних проектах.

Дизайн інтернатура в ELEKS – це чудова нагода для опанування нового перспективного кар’єрного шляху, освоєння необхідних професійних навиків та розвитку творчого бізнес-мислення. В планах компанії регулярне проведення інтернатури і активний розвиток аналогічних безкоштовних навчальних ініціатив з метою створення нових перспектив для талановитих людей та покращення життя міста і країни загалом.


                         



Коментарі