Дизайн
Подобається

Дизайн однокімнатної “хрущовки”: як з розумом використовувати 17 житлових квадратних метрів

30/04/2017
Дизайн однокімнатної “хрущовки”: як з розумом використовувати 17 житлових квадратних метрів

Не всім пощастило жити в просторому приватному будинку або багатокімнатній квартирі, де є, де розгулятися. Для багатьох з нас єдина кімната квартири служить і вітальнею, і спальнею, і кабінетом, а може навіть і дитячою.

Популярне: Заощадити на “комуналці”: як нараховують пільги на гарячу воду і опалення в Україні

При правильному підході і натхнення за допомогою косметичного ремонту, перестановки і нових меблів – можна створити комфортний сучасний інтер'єр, який буде відповідати всім вимогам господаря.

5 слушних порад для облаштування невеликої багатофункціональної кімнати:

1. Зробіть ставку на природне освітлення. Повністю відмовлятися від штор не варто, але зверніть увагу на напівпрозорі тканини, штори-нитки або ролети – вони пропускають більше світла і роблять інтер'єр більш "легким". Ще один плюс – легкі фіранки збирають менше пилу і ви відразу помітите, як легко вам стало дихати у себе вдома.

2. Зайві речі – погані союзники. Продумайте кожну деталь, оцінивши її функціональне значення. Якщо ви використовуєте письмовий стіл тільки для складування журналів, а велика підставка під квіти ніяк не прикрашає ваш будинок – чому б від них не позбутися?

3. Меблі-трансформери здатні творити чудеса. І мова не тільки про розкладний диван!Багато українських виробників пропонують різноманітні варіанти меблів, які можна трансформувати в залежності від ситуації. Так в шафу можна "сховати" ціле двоспальне ліжко, а кавовий столик перетвориться в широкий стіл для всіх гостей.

5. Функціональне зберігання – наше все. Позбавтеся від зайвих полиць! Всі дрібні предмети можна визначити в невеликі кошики, які легко вмістяться в шафі або відділенні для постільної білизни в дивані. Так, ми знаємо, як дорогі вашому серцю черепашки з написом "Євпаторія 2001", красиві листівки і книги. Але захаращені площині в приміщенні роблять його в рази тіснішим.


                         



Коментарі