Технології
Подобається

Ось що робити, якщо телефон швидко розряджається

05/03/2017
Ось що робити, якщо телефон швидко розряджається

Якщо ви помітили, що акумулятор вашого смартфона став розряджатися досить швидко, необхідно виконати одну дуже важливу дію – очистити кеш. А ось як це зробити, сьогодні ми вам і розповімо.

Наприклад, наші колеги з phonearena поділилися особистим досвідом. Вони помітили, що їх Moto Z Force Droid став споживати близько 15% заряду на годину. Вони також помітили, що один додаток стало споживати багато ресурсів смартфона – мова йде про AnTuTu. Однак навіть після його видалення ситуація не змінилася.

Популярне: Волосся стає дибки: Кабмін ухвалив оперативне рішення щодо Насірова​

Після чого хлопці вирішили очистити кеш в смартфоні. Кеш, на відміну від вбудованої і оперативної пам’яті, набагато швидше обробляє інформацію, це дозволяє прискорити роботу зі смартфоном, кеш-пам’ять дозволяє зберігати тимчасову інформацію для часто використовуваних даних в пам’яті, однак вона може істотно впливати на ресурси акумулятора.

h0_JncjOObk.@750

Для того щоб очистити кеш, потрібно перейти в настройки смартфона, далі переходимо в розділ «Сховище» і знаходимо «Дані кеша». Натискаємо на даний пункт, після чого на екрані з’явиться діалогове вікно з підтвердженням очищення кеша, яка дозволить видалити кешовані дані всіх додатків.

bLCDmPUqGpU.@750

Однак тут ми додамо, що не варто зловживати подібним, адже такі маніпуляції можуть привести до вильотів додатків.

Після очищення кеша споживання заряду акумулятора у наших колег скоротилося в 3 рази. Тому якщо ви помітили, що смартфон став швидко розряджатися, насамперед радимо очистити кеш всіх додатків, а вже потім приступати до подальших маніпуляцій, включаючи використання популярного в цій галузі застосування Greenify.


                         



Коментарі