Экономика Украины
Подобається

Гроші від підняття тарифів на газ підуть на елітні авто для “Укртрансгазу”

08/10/2016
Гроші від підняття тарифів на газ підуть на елітні авто для “Укртрансгазу”

"Укртрансгаз" оновить свій автопарк "Мерседесами" за 78 мільйонів.
Філія "Укртрансгазу" – "Укргазенергосервіс" – 15 вересня оголосила тендер на закупівлю 83 елітних нових легкових автомобілів на очікувану суму 77,51 млн гривень, передає Корупція.Маркет.

Про це, посилаючись на систему ProZorro, повідомляють "Наші гроші", зазначаючи, що торги відбудуться в листопаді, а очікувана ціна одного авто становить 934 тис. гривень.

При цьому наголошується: попри те, що у технічному завданні вказівок на виробника немає, виходячи з ряду інших характеристик бажаних компанією авто, можна зробити висновок, що частину замовлення становитимуть представницькі "Мерседеси".

Водночас підкреслюється: за виділені "Укртрансгазом" на закупівлю 83 автомобілів гроші, можна купити 260 Ford Fiesta для перевезення медичних працівників столиці, які б забезпечили ефективну роботу пунктів невідкладної допомоги, протитуберкульозних, онкологічних, психоневрологічних та всіх дитячих закладів охорони здоров’я Харкова, Одеси, Дніпра, Запоріжжя, Львова, Кривого Рогу, Миколаїва та Маріуполя, у яких сумарно проживає 6,5 млн осіб.

Нагадаємо, в бюджет-2017 закладено вартість газу на третину вище за нинішню – 9 грн за куб. м.


                         



Коментарі