Економіка світу
Подобається

Батько знайшов геніальний спосіб навчити своїх дітей правильно поводитися з грошима

15/09/2016
Батько знайшов геніальний спосіб навчити своїх дітей правильно поводитися з грошима

Коротка історія одного маленького хлопчика, опублікована на сторінці Humans Of New York, буквально підірвала Інтернет. Його батькові вдалося неможливе: він не просто прищепив своїм дітям бережливе ставлення до грошей, але і показав, як важливо допомагати іншим людям.

Корупція.Маркет щиро захоплюється такими мудрими батьками і публікує просту пораду того, як вміло поводитися з грошима від звичайного батька з Нью-Йорка.

«Кожного тижня я отримую один долар на кишенькові витрати. Потім я можу вибрати, в яку секцію його покласти: "зберегти", "витратити", "пожертвувати" або "інвестувати".

Якщо я вибираю секцію "інвестувати", то відразу ж віддаю долар батькам, і в кінці кожного місяця вони повертають мені накопичені гроші разом з додатковими відсотками. Гроші в секцію "витратити" помістив я  всього лиш два рази! Решта я інвестував, і у мене вже є 10 доларів. У мене могло бути і більше, але я вирішив пожертвувати трохи грошей. На них ми купили їжу для людей, у яких в секції "витратити" не так багато грошей ».

Відмінна робота! Цей геніальний спосіб одночасно вчить дітей відповідальному ставленню до грошей і співчуттю.


                         



Коментарі