Економіка світу
Подобається

Не бери ці подарунки: 7 речей, які приносять невдачу!

23/08/2016
Не бери ці подарунки: 7 речей, які приносять невдачу!

Велика провидиця Ванга колись сказала: «Одним подарункам радій, інших бережися». Справді, згідно з народними прикметами, існують подарунки з негативною енергією, від яких краще відмовитися. Передає Корупція.Маркет
Пропонуємо розібратися, які предмети обіцяють неприємності і що потрібно знати, щоб захистити від нещасть і себе, і рідних.

 

I0VDvMCEcDo

 

Що не можна дарувати

Ніж
Ножі, ножиці і будь-які інші колючо-ріжучі предмети людина повинна здобувати собі сама. У речах з вістрям накопичується занадто багато негативної енергії. Якщо дарувальник вже дуже сильно наполягає, спробуй у нього купити цей предмет, нехай і за чисто символічну плату.

Годинники
Цей предмет відраховує час. Начебто нічого особливого, але годинам властиво зупинятися. Щоб такий подарунок не символізував закінчення щасливого життя, краще віддати за нього дарувальнику кілька монет.

Гаманець
Беручи в подарунок порожній гаманець, ризикуєш втратити свою грошову удачу. Хоч копійка, але повинна в ньому бути! Краще відкупитися від такого подарунка, щоб по світу не піти …

Носовичок
У культурах багатьох народів існує традиція дарувати на похоронах носові хустки. Цей предмет тісно пов'язаний зі сльозами і сумом. Та й паперові серветки куди практичніше …

Перли
Такий подарунок може залучити біду, втрати і хвороби. У багатьох країнах перли символізують невтішні сльози вдів і сиріт.

Дзеркало
Дзеркало – занадто містичний предмет, щоб з легкістю дарувати і приймати його. Вважається, що воно може забрати красу, молодість і життєву силу. Особливо варто побоюватися антикварних дзеркал.

Рукавички
З рукавичками пов'язано багато магічних ритуалів, спрямованих на управління особистістю. Тому такими речами прийнято обмінюватися (око за око, як то кажуть).

До народних прикмет можна поставитися по-різному: посміятися, здивуватися і навіть обуритися. Головне одне: якщо подарунок піднесений від чистого серця і з відкритою душею, то ніякі містичні сили не зможуть тобі нашкодити!


                         



Коментарі