Економіка України
Подобається

Словацька служба таксі вийшла на український ринок

29/06/2016
Словацька служба таксі вийшла на український ринок

До кінця року Hopintaxi в Києві матиме 2 тис машин

Словацька компанія Кармазин (Братислава, ТМ Hopintaxi) зареєструвала в Україні дочірнє підприємство Кармазин Україна і запустила в Києві новий сервіс таксі. Про це повідомили в ході-прес-конференції представники компанії, передає Корупція.Маркет.

Мобільний додаток Hopintaxi працює з 2012 року. Спочатку воно було запущено в Братиславі, а потім і в Празі, Любляни, Кошице, Остраві. В цілому програма користувачі завантажили вже 200 000 разів.

У Києві, за словами фахівця з маркетингу Кармазин Україна Вадима Юрика, на даний момент вже відібрано близько 270-280 водіїв. На дверку машини, яка бере участь у проекті, клеїться спеціальна магнітна наклейка.

До кінця жовтня водії не будуть платити комісію словацької фірми. А після цього періоду комісія складе 10%. Hopintaxi позиціонує себе як таксі середньої цінової категорії (40 грн – мінімалка за 3 км, кожний наступний км в місті – 6 грн, за містом – 9 грн). Оплата послуг можлива готівкою або через додаток за допомогою платіжної картки.

До кінця року менеджмент Hopintaxi очікує, що кількість машин в Києві складе близько 2000, а замовлень на місяць – близько 0,5 млн. Компанія також розглядає можливість аналогічного сервісу в інших українських містах-мільйонниках та Львові.