Економіка України
Подобається

Україна і Канада підпишуть угоду про ЗВТ

20/06/2016
Україна і Канада підпишуть угоду про ЗВТ

«Друзі, сьогодні починається перший канадсько-український бізнес-форум», – розповідає Володимир Гройсман на своїй сторінці в Facebook

Прем'єр-міністр повідомив, що 20 червня відкривається перший канадсько-український бізнес-форум, в якому візьме участь перший віце-прем'єр міністр економічного розвитку і торгівлі України Стапан Кубів, передає Корупція. Маркет.

«Канада завжди була і є одним з головних стратегічних партнерів України. Між нашими країнами вже найближчим часом має бути підписана угода про вільну торгівлю », – заявив Гройсман.
Прем'єр-міністра каже, що одна з головних задач, які ставить перед собою уряд, це відновлення стійкого економічного зростання.

«Ми тільки завершили серію переговорів під час відвідин США, а сьогодні естафету приймає наша урядова команда на чолі з першим віце-прем'єром Степаном Кубів. Бажаю їм успіхів в переговорах по залученню нових інвестицій в українську економіку і просування нашого бізнесу на канадських ринках », – зазначає Гройсман.

Як раніше писала Politeka, Володимир Гройсман злітав в США. Так непогано повноформатно злітав – і до Вашингтона, і в Нью-Йорк. Скрізь зайшов, з усіма поговорив …

Нагадаємо, як повідомляла Politeka, «Справа Онищенко», резонансні обшуки, проведені детективами НАБУ і слідчими Генпрокуратури, а також вже звичні парламентські конфлікти, дещо відвернули увагу від іншого значущого для української політики події – візиту прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана в США ».


                         



Коментарі