Технології
Подобається

В Apple TV може з’явитися штучний інтелект

30/05/2016
В Apple TV може з’явитися штучний інтелект

інтелект

Apple TV помітно покращилася з виходом четвертого покоління. Але конкуренти компанії з Купертіно не сплять і показують все більш розумні девайси, такі як Amazon Echo. 

Apple повинна дати гідну відповідь, тому хто готує функцію штучного інтелекту для Apple TV 5G (за чутками, які надав ресурс VentureBeat). Як вона буде працювати? Чим можливий AI «яблучної» компанії краще за інших? Корупція Маркет розповість вам про це.

Echo – система від Amazon, що володіє голосовим помічником Alexa, який розпізнає голос власника. Дівчина-асистент читає аудіокниги і новини, надає звіти про поточний трафік і погоду, дає інформацію про місцеві підприємства, повідомляє спортивні результати і графіки, а також робить багато іншого. Примітно, що Echo дозволяє керувати освітленням, вимикачами і найпоширенішими терморегуляторами (WeMo, Philips Hue, Samsung SmartThings, Wink, Insteon, Nest). Система постійно вдосконалюється, а з моменту запуску в продаж вже додано 900 функцій. Серед останніх замовлення піци в Domino's і виклик таксі за допомогою сервісу Uber.

VentureBeat, посилаючись на невідоме джерело, повідомляє, що Apple не збирається розробляти абсолютно нову мультимедійну консоль, поки не додасть Echo-подібну функціональність в Apple TV.

Нова версія приставки від компанії з Купертіно може отримати окремі мікрофон і динамік для більш тісної інтеграції з Siri. Повідомляється, що для реалізації систем питання-відповідь і запит-виконання, як в продукті від Amazon, потрібна додаткова обчислювальна потужність. Дивно, адже процесор A8 досить потужний навіть для того, щоб використовуватися в смартфонах iPhone 6/6 Plus.

«Компанія постарається вдосконалити консоль, анонсовану в минулому році. Нова версія Apple TV стане вирішенням безлічі проблем, які спливли на поверхню з появою управління Siri за допомогою пульта управління.» – невідоме джерело VentureBeat.

Ресурс, який надав інформацію, повідомляє про плани Apple щодо їх TV: створити Remote Siri, здатну працювати автономно; поліпшити поточну версію Siri в Apple TV. Але компанія вибрала другий шлях, адже він більше підходить під загальну концепцію продуктів гіганта з Купертіно.

Ми думаємо, що деякі з нових можливостей Apple TV ховаються десь всередині iOS 10. Остання, ймовірно, буде представлена ​​на WWDC 2016, яка починається 13 червня цього року. Залишається тільки чекати, адже офіційна інформація або розвіє чутки про конкурента Amazon Echo, або ж повністю або частково підтвердить їх.


                         



Коментарі