Технології
Подобається

Human Inc створили навушники – перекладачі

24/05/2016
Human Inc  створили навушники – перекладачі

  human-inc-headphones-1-696x392

 

Навушники – це одна з платформ де можна висловити технічний і дизайнерський потенціал. На даний момент існує вже досить багато моделей, які раніше здавалися нездійсненними. Тепер з'явилася нова, дивна, але багатообіцяюча концепція від Human Inc.

Навушники Human Inc тільки як розробка вже отримала 5 мільйонів доларів інвестицій. Сама концепція спирається не тільки на навушники, але ще і на функціональний підручний перекладач, тобто можна навіть не вчити мови, а просто носити такий пристрій і воно все буде переводити за вас і озвучувати вам свої результати. Для здійснення подібного функціоналу, в «черепашку» вбудований мікрофон, динамік і процесор.

Гладкі бездротові навушники призначені для повної інкапсуляції вуха, таким чином вони повністю забивають всі шумове простір і не допускають сторонніх звуків всередину навушника. Для того, щоб ці черепашки не стали небезпечними, в них можна регулювати обсяги шумозаглушення.

Цікаво і те, що такі навушники дозволяють налаштовуватися різних парах на один і той же пристрій, що може полегшити, наприклад, проведення поліконференцій, де в різних відділах одного залу обговорюють одне і теж,інформує Корупція.Маркет.

Крім усього іншого, навушники мають елементи управління за допомогою яких можна змінити трек, налаштувати навушники, гучність, рівень роботи кожного навушника.

До пристроїв черепашки підключаються за допомогою Bluetooth.

Інші параметри, такі як найменування концепту, запланована вартість і дата виходу на ринок поки невідомі, але Human Inc вже обіцяє, що це буде щось грандіозне.


                         



Коментарі