Дизайн
Подобається

Вона просвердлила отвори в піддоні. Ось яка краса вийшла через кілька місяців! (Фото)

05/04/2016
Вона просвердлила отвори в піддоні. Ось яка краса вийшла через кілька місяців! (Фото)

Дерев'яні піддони – воістину безцінна річ для тих, хто любить займатися переробкою і апгрейдом речей. По-перше, вони дешеві і натуральні (дерево як-не-як), по-друге, міцні, а по-третє, з них можна зробити все що завгодно, починаючи від меблів і закінчуючи садовими об'єктами. Так, наприклад, з непримітного дерев'яного піддону можна зробити квітучу клумбу для палісадника.

casc

Вам знадобиться:

2 дерев'яних піддона;
кільцеве свердло;
свердло;
болтики, цвяхи;
наповнювач пінопластовий;
грунт;
насіння квітів.
cascading-pallet-planter-fill-2-666x1024

Для початку вам потрібно розібрати піддони на окремі дощечки і сколотити з них ящик. Конфігурація ящика може бути такою, яка вам подобається. Автор цього проекту зробила прямокутний короб. Другим кроком встановіть майбутню клумбу на ніжки (цвяхами прибивають дошки в ящику, а ніжки краще закріпити болтами). Кільцевим свердлом виконайте рівні отвори по всій поверхні через рівні проміжки. Тепер можете завантажити в готову клумбу грунт і висадити насіння або розсаду квітів. Пінопластовий наповнювач слід прокласти шаром біля задньої стінки, щоб квіти вільно визирали з того боку.

cascading-pallet-planter-flowers

Через п'ять місяців непоказна коробочка стане просто буйством фарб, рослин і життя. Найкраще для цього підходять петунії. Вони досить невибагливі, але розростаються пишно і довго радують око.

Cascading-flower-pallet-planter-box-Sept-900x776


                         



Коментарі