Дизайн
Подобається

Вона зробила кухню «мрії» своїми руками. І ви не уявляєте, з чого!

28/02/2016
Вона зробила кухню «мрії» своїми руками. І ви не уявляєте, з чого!

Дівчата часто мріють про своє власне затишне «гніздечко». Хтось про будиночок на березі моря, хтось про власну кімнату зі східним інтер'єром, хтось про квартиру, декоровану так, як хочеться … Ліза Лу (Lisa Lou), дівчина з неблагополучної сім'ї, все життя мріяла про власний будинок і красиву кухню, де вона могла б бути повноправною господинею. А реалізувала вона свою мрію дуже цікавим способом.

a b c d

Кухня мрії Лізи Лу невелика, всього 19 метрів. У ній є все, що необхідно: холодильник, плита з духовкою, мийка, шафки і полички, посуд, віник і совок, і неодмінно – продукти харчування. Начебто нічого незвичайного … якби не те, що все це сплетено з бісеру.

На виготовлення «справжньої» кухні в натуральну величину у Лізи пішло більше чотирьох років, хоча спочатку вона планувала витратити на створення інсталяції не більш ніж шість місяців, і більше 40 мільйонів бусинок. Дивно, наскільки це тонка робота і кропітка праця! Адже Ліза Лу сплела з бісеру навіть сміття в совку, тостер з тостом, засіб для миття посуду, струмінь води з крана!

h g

f

Правда, кольори, обрані майстринею для своєї повнорозмірної інсталяції, дещо дикуваті, так що загальна композиція вийшла, м'яко кажучи, «яскравою». Зате дівчина змогла втілити свою дитячу мрію в життя, нехай і в такому дивному вигляді. До речі, своя квартира зі справжньою кухнею у Лізи Лу вже давно є.


                         



Коментарі