Дизайн
Подобається

Цьому будинку більше ніж 200 років … Але всередині він просто неймовірний!

23/02/2016
Цьому будинку більше ніж 200 років … Але всередині він просто неймовірний!

В історичному кварталі Нового Орлеана один з будинків привертає до себе особливу увагу. Здається, що цю будівлю ніхто не ремонтував з моменту його спорудження і вона повільно доживає свій вік.

aБудинок був зведений трохи більше двохсот років тому. Судячи з величезних вікон, спочатку в ньому розташовувався магазин з великими вітринами. Для свого часу будівля була дуже красивою. Але тепер від колишньої величі не залишилося і сліду …

Проте цей будинок має свій маленький секрет. Він лише зовні здається старим і занедбаним. Всередині це справжній сучасний палац!

Варто лише відчинити величезні дерев'яні віконниці, і відразу ж розумієш, що будинок заселенний. Рами пофарбовані свіжою фарбою, а вікна прикрашені сучасними хитромудрими гратами.

bПереступивши поріг будинку, від захоплення не можеш сказати ні слова. Адже всередині все обладнано за останнім словом техніки.

Кілька років тому порожній будинок купив знаменитий рок-музикант Ленні Кравіц. Саме йому прийшла в голову ідея такого своєрідного дизайну приміщення.

cПрактично всю площу будинку займає величезна вітальня, оформлена в стилі ретро.

Тут же обладнана кухня-студія. Від вітальні її відділяє лише невелика тумба, в яку вмонтовано плита і мийка.

Санвузол оформлений у тому ж стилі, що і всі інші приміщення. Тумбочки з темного дерева додають інтер'єру особливого шарму.

Під дахом будинку розташована галерея. Потрапити наверх можна за ажурними гвинтовими сходами.

d
У похилому даху є кілька вікон, які роблять приміщення більш світлим.

На задньому дворі облаштовано затишне містечко для відпочинку на свіжому повітрі.

fНещодавно диво-будинок був виставлений на продаж. Правда, ціна сильно кусається. За особняк просять більше мільйона доларів! Втім, настільки велика сума в першу чергу пов'язана з ім'ям Ленні Кравіца.

Хоча купити такий особняк під силу небагатьом людям, сама ідея будинку, який зовні жахливий, але прекрасний всередині, заслуговує на повагу.

 


                         



Коментарі