Технології
Подобається

У Барселоні LG показала новий флагман LG G5, який став першим модульним телефоном компанії.

22/02/2016
У Барселоні LG показала новий флагман LG G5, який став першим модульним телефоном компанії.

"Значить, ви хочете смартфон з суцільнометалевим корпусом і батареєю, яка знімається?" – З таких вступних слів починається показаний на презентації LG промо-ролик моделі G5.

r

Власне, новий флагман південнокорейської компанії повністю вписуються в озвучену концепцію. Крім того, при розробці смартфона акцент був зроблений не на стандартних можливостях пристрою подібного класу, а на оригінальних і незвичайних допоміжних опціях.

LG G5, презентація якого відбулася в Барселоні, зумів зацікавити і навіть здивувати публіку своїми нестандартними і невластивими для продукції конкурентів рішеннями. Варто почати з того, що корпус смартфона повністю виконаний з металу – це, за задумом виробника, повинно надати гаджету додаткову солідність. І якщо дана особливість моделі G5 заслуговує лише короткої згадки, то механізм вилучення батареї – головна "фішка" смартфона – потребує більш ретельного вивчення.

Але головне, що слот смартфона, в якому розміщується батарея, служить для підключення сторонніх дружніх аксесуарів. Так, інженери LG таким чином втілили в смартфоні G5 своє бачення модульності: користувач легким рухом може витягнути з пристрою стандартну батарею і підключити один із запропонованих розробниками гаджетів – аудіоплеєр Hi-Fi Plus, створений зусиллями LG і Bang & Olufsen, або модуль LG CAM Plus з додатковою батареєю і набором фізичних кнопок для експлуатації LG G5 в якості повноцінної цифрової камери.


                         



Коментарі