Технології
Подобається

Ніколи не діліться з іншими проблемами сімейного життя. Ось до чого це може привести

08/02/2016
Ніколи не діліться з іншими проблемами сімейного життя. Ось до чого це може привести

7 речей, які краще тримати в секреті.

Індійські мудреці радять більше уваги приділяти тій особистій інформації, якою багато хто звик ділитися з чужими людьми. Надмірна і необдумана балакучість може перешкодити не тільки розвитку особистості, а й життя в цілому.

Ось про що не варто говорити навіть близьким друзям.

2

1. Далекоглядні плани

Нікому не кажіть про свої плани, поки вони не здійсняться. Будь-які плани не ідеальні, в них величезна кількість слабких сторін, використовуючи які недоброзичливці можуть все зруйнувати.

2. Не варто ділитися інформацією про благодійність

Чи не хваліться, якщо зробили добру справу або допомогли іншим людям. І не хваліть себе за це. Таке ставлення може швидко привести до гордині, яка є негативною руйнівною здатністю.

3. Не виносьте на публіку свою аскетичність

Якщо ви прийняли рішення в чомусь обмежити себе, це повинно бути не тільки фізичне обмеження, але і новий щабель духовного розвитку. Не розказуйте всім про ваші обмеженнях у харчуванні, сні, сексі і т.д. Аскетичність – глибоко особиста справа, яка принесе користь особистості, тільки якщо вона гармонізує з емоційною сферою.

4. Мовчіть про свою мужність, героїзм

Всі люди щодня стикаються з випробуваннями. Одні долають випробування зовнішні, інші – внутрішні. За подолання зовнішніх випробувань люди отримують нагороди, тому що видно результат. Однак подолання внутрішніх випробувань майже непомітно, тому і нагород за них чекати не варто.

5. Не варто поширюватися про свою духовну освіченість

Це тільки ваша освіченість, яку краще тримати при собі і нікого в неї не присвячувати. Відкривайте її іншим тільки в тому випадку, якщо вона вкрай необхідна не тільки вам, але і їм.

3

6. Ніколи не діліться з ким-небудь домашніми конфліктами і проблемами сімейного життя

У житті діє просте правило – чим менше ви говорите про проблеми у своїй родині, тим менше проблем буде з'являтися, тим сім'я буде міцніше. Під час сварки люди позбавляються від накопичування під час спілкування негативної енергії. Обговорюючи і згадуючи сварку під час розмов з іншими людьми, ви тільки ще більше вірите в ці негативні емоції і знову в них занурюєтеся.

7. Не варто говорити про погані слова, які будь-хто вам сказав

Як бруд потрапляє на одяг або взуття, так само "брудниться" свідомість деяких людей. Прийшовши в будинок і розповідаючи про те, що поганого вам сказали, ви стаєте на один рівень з людиною, яка вам наговорила гидот, – ви немов входите в будинок в брудному взутті.


                         



Коментарі