Дизайн
Подобається

У цій тісній кімнатці ледь вміщувалось ліжко… Але тільки подивися, як все змінилося! (+ФОТО)

04/02/2016
У цій тісній кімнатці ледь вміщувалось ліжко… Але тільки подивися, як все змінилося! (+ФОТО)

В умовах наших невеликих квартир кожен квадратний метр площі цінується на вагу золота. І часом нам так не вистачає ще трохи вільного місця, щоб облаштувати житло своєї мрії.

Але приклад однієї молодої подружньої пари переконує, що безвихідних ситуацій не буває. Їм вдалося облаштувати в досить тісній кімнаті кабінет і спальню одночасно!

Спочатку це була зовсім маленька кімнатка, в якій ледь вміщувалася ліжко. На перших порах кімната повністю влаштовувала подружжя, адже в будинку ще була повноцінна спальня, кабінет, вітальня, суміщена з їдальні.

 

1

Для двох це був ідеальний будинок, але молода сім'я дивилася в майбутнє. Вони хотіли завести дітей, а для шибеників потрібно було виділити окрему кімнату. Трохи поміркувавши, подружжя вирішило влаштувати грандіозну перепланування в будинку.

З колишнього кабінету було вирішено зробити дитячу, а кімнатку переробити в щось зовсім нове!

2

В першу чергу в кімнаті потрібно було розмістити робоче місце з комп'ютером. Крім цього, сюди необхідно було поставити ліжко для гостей. Адже подружжя частенько відвідували батьки і нерідко залишалися тут ночувати.

3

Чоловік з дружиною влаштували справжній мозковий штурм, щоб придумати, як можна все це вмістити в маленькій кімнатці. Спершу вони думали зробити ліжко на «другому поверсі» над комп'ютером. Але стареньким батькам було б важко лазити вгору-вниз по драбині…

4

Після тривалих роздумів подружжя вирішило розташувати робоче місце на невеликому п'єдесталі, всередині якого захована висувна ліжко. Вони намалювали план майбутньої кімнати і приступили до роботи.

5

Чоловік закупив необхідні матеріали, і робота з переобладнання кімнати закипіла. Все почалося з встановлення міцного каркаса.

6

Потім майбутній подіум з висувним ліжком був акуратно оббитий декоративними планочками.

7

Верх п'єдесталу покрили ламінатом, а боковушки пофарбували в модний білий колір.

8

В результаті в тісній кімнатці вдалося обладнати кабінет і спальню! Вдень в цій кімнаті можна спокійно працювати…

9

А якщо приїжджають гості, яких потрібно розмістити на ніч, з надр подіуму в дві секунди витягується широке зручне ліжко. Легким рухом руки кабінет перетворюється в елегантну спальню!

10

Ідея цього подружжя просто блискуча. Це те, що треба для наших малогабаритних кімнаток! І якщо тобі також сподобалася ця задумка, то обов'язково поділіться нею зі своїми друзями.


                         



Коментарі