Технології
Подобається

Ось що станеться, якщо покласти в шкарпетки цибулю.А Ви знали про це? (ФОТО)

16/01/2016
Ось що станеться, якщо покласти в шкарпетки цибулю.А Ви знали про це? (ФОТО)

Коли діти хворіють, мами готові зробити все що завгодно, лише б вилікувати своїх малюків. Особливо, коли мова йде про високій температурі. З поширених народних засобів, що допомагають боротися з жаром, ми всі знаємо оцтові примочки і чай з малиною. А чи чули ви коли-небудь про цибулю в шкарпетках?

31

 

Коли 3-річна Райлі Медісон, героїня блогу "Пригоди Райлі Медісон", який веде її мама, захворіла, температура дівчинки підскочила до позначки 39,4. Її мама тут же почала шукати засіб, яке б допомогло дочки.

 

Вона знайшла відповідь в стародавній китайській медицині. Там говорилося, що на наших стопах існують до 7000 нервових закінчень, пов'язаних з різними внутрішніми органами. Виявляється, якщо покласти в шкарпетки цибулю і залишити на ніч, то все канальці неодмінно відкриються, а внутрішні органи м'яко очистяться.

До того ж в цибулі міститься велика кількість бактерицидів і антиоксидантів. А та сама фосфорна кислота, що змушує нас плакати, ефективно чистить кров. Не даремно в Старої доброї Англії дрібно нарізану цибулю залишали на деякий час в приміщенні, щоб очистити повітря від інфекцій.

 

Прочитавши про всі переваги цього природного засобу, мама Райлі тут же нарізала цибулю і засунула його в шкарпетки.

32

На наступний ранок Райлі чудесним чином стало легше. "Я відчуваю себе чудово", – вигукувала за сніданком маленька дівчинка, уплітаючи за обидві щоки яєчню з сосисками. Впевнена, це стане їх улюбленим ліками (Не яєчня, звичайно).

 


                         



Коментарі