Технології
Подобається

Навіщо потрібні шкарпетки на двірниках, або 16 лайфхаків які ви просто зобов’язані спробувати до кінця зими (ФОТО)

14/01/2016
Навіщо потрібні шкарпетки на двірниках, або 16 лайфхаків які ви просто зобов’язані спробувати до кінця зими (ФОТО)

Зимові морози – річ не жартівлива. Сніг і холод приносять нам не тільки святкові дні, а й життєві складності начебто збільшити рахунок за опалення, слизьких дорожніх покриттів і замерзлих ніг. Ми розповімо, як ефективно протистояти холоднечі на всіх фронтах і вийти з цього протистояння переможцем. Багато рад виявляться несподіванкою!

1. Загублені речі

chncdhaHR0cDovL21hcmtldGl1bS5ydS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAxNi8wMS96aW1uaWUtc292ZXR5LXV0ZXBseWFlbXN5YS1rYWstbmFkby1uYWRvLXZvdC1rYWtfYzRjYTQyMzhhMGI5MjM4MjBkY2M1MDlhNmY3NT

Одна з найбільших неприємностей, що трапляються взимку, – це коли вам потрібно терміново йти на вулицю, а ви не можете знайти шапку, шарф або рукавички. Найкращим виходом з положення буде обзавестися звичайним поліетиленовим органайзером. Все, що треба, буде під рукою.

2. Прощавай, гарячий душ

1

На превеликий жаль, доведеться відмовитися від гарячого душу, оскільки він пересушує шкіру. Намагайтеся приймати більш прохолодні, короткі і часті душі. Не забувайте також наносити зволожуючий крем.

3. Енергозберігаючий лайфхак

2

Щоб корисна тепловіддача радіатора була максимальною, покладіть за батарею лист фольгованого утеплювача. Тоді тепло буде акумулюватися в приміщенні, а не обігрівати стіни і вулицю.

4. Котячий наповнювач для лотка

3

Може стати в нагоді навіть тим, у кого немає вихованців. Порада для автомобілістів: щоб поліпшити зчеплення шин з дорогою або уникнути ковзання на дорожньому полотні, перед тим, як виїжджати з дому, насипте на простір перед колесами трохи наповнювача для котячого лотка і проедьтесь по ньому.

5. ведешка

4

Улюблене багатьма автомобілістами засіб від корозії і прикипання врятує і від замерзлих замків – досить впорснути трохи засобу в замкову щілину.

6. А якщо запізнилися?

7

Уявімо таку ситуацію: ви не знали про попередньому пункті, або забули, або ж під рукою не виявилася WD 40. Що тоді? Тоді будь-який поважаючий себе водій повинен мати з собою антибактеріальний засіб для рук. Про гігієну після. А поки в замкову щілину всприсніте цього кошти, і воно швиденько розморозить вам замок.

7. Шкарпетки в справу

8

Ця рада може здатися смішним, але якщо надіти шкарпетки на двірники, то вранці ви знайдете їх вже готовими до використання і не заліпленими снігом.

8. Мрія, а не лайфхак

9

Як зробити так, щоб не потрібно було витирати сліди від розталого снігу з брудом, коли приходиш додому? Звичайний дерев'яний ящик наповніть дрібними каменями і галькою. Більше мокрі сліди вас турбувати не будуть.

9. Додатковий захист

10

Для того, щоб зберігати, по старому російському прислів'ї, "ноги в теплі" потрібно вирізати з товстого повстяного полотна ще одну устілку і покласти у взуття. Особливо це актуально для тих, у кого хутро у взутті вже трохи стерся.

10. НЕ розбазарюємо тепло

11

Геніальний у своїй простоті лайфхак: для того щоб дверей не просвічувалися, зшийте для них довгасті мішечки, що імітують поріг, а всередину покладіть поліетиленовий мішечок, заповнений рисом або піском. Все, готово. Покладіть перед дверима і ви побачите різницю. Вірніше, відчуєте.

11. Як по маслу

13

Сніг чистити – це вам не печиво кришити. Важко йде, натужно. Щоб лопата просто літала в руках, спробуйте перед використанням побризкати її масляним спреєм типу того, що використовується при випіканні.

12. Сам собі машинка

14

Катишки – проблема всіх зимових речей. Але купувати спеціальну машинку не завжди дозволяє бюджет. Особливо якісну. Дешево і сердито: візьміть звичайний бритва і зріжте їм все катишки з одягу.

13. пакетики – такі пакетики

15

Ще один момент для власників машини. Якщо ваша ластівка зимує на вулиці, бічні дзеркала нерідко примерзають або покриваються снігом і льодом. Щоб ваша машина вранці була відразу ж на ходу, обертайте дзеркала звичайними пакетиками, і вам не доведеться їх чистити. Неважливо, як це виглядає, – головне, зручно!

14. Загоряйте

16

Ні, це не знущання, а необхідність. Справа в тому, що взимку ми особливо потребуємо вітаміну D, який може вироблятися тільки організмом тільки завдяки сонячним променям. Так що не ігноруйте сонце і прагніть зловити кожен промінчик.

15. Крижані обійми

17

Стрибати в холодне ліжко морозним вечором – не надто приємне відчуття. Налийте в пластикові пляшки або гумові грілки гарячу воду і покладіть під ковдру. Поки ви будете готуватися до сну, вони зігріють вашу постіль, і обійми Морфея виявляться теплими і привітними.

16. Опустимо штори

18

Ще один спосіб акумулювати тепло в кімнаті – замінити легку тюль або тонкі завіски на щільні, важкі штори з теплої тканини. Вони будуть значно менше пропускати тепло і зроблять кімнату більш затишною. Якщо ж немає бажання міняти зовнішній вигляд приміщення, можна зробити тимчасове утеплення, підбивши нинішній варіант штор флісом або вовною.


                         



Коментарі