Технології
Подобається

7 ідей, які обов’язково потрібно реалізувати в малогабаритці (ФОТО)

04/01/2016
7 ідей, які обов’язково потрібно реалізувати в малогабаритці (ФОТО)

Перед Новим роком багато складають список справ і бажань, які хочеться реалізувати в наступаючому році. До такого переліку обов'язково варто внести ці відмінні рішення для маленьких квартир. Вони допоможуть зберегти порядок, систематизувати зберігання і правильно організувати простір.
1. Прихована розсувна шафа

 
86730

Розсувна шафа сама по собі добре економить простір. Його можна встановлювати навіть в ті кімнати, де відстань від шафи до ліжка залишається зовсім невеликим. А якщо задекорувати його дверцята під обробку стін, то він стане непомітним. Це здорово зіграє на зорову розвантаження простору.
2. Зберігання речей в ніші

 38712

Коли квартира маленька, то всілякі нісенітні ніші і виїмки в її стінах страшенно дратують. Але недолік дуже легко перетворити гідність, а точніше – у функціональну зону, де відмінно розмістяться речі, косметика і різні дрібниці.
3. Кутова Обувниці

 

75398

Дуже гостро в невеликих квартирах стоїть питання зберігання взуття, а її часом буває чимало. У цьому випадку на допомогу прийде високий кутовий стелаж. На ньому зручно розташувати всю колекцію туфель або ботікок. А також, з його допомогою запобігти безлад в квартирі.
4. Банкетка, замість комода

 
99126

Добре, коли один предмет меблів виконує відразу декілька функцій. Наприклад, банкетка в прихожей може стати прекрасною альтернативою комоду. Якщо вибрати модель з об'ємним відсіком для зберігання, і обладнати його під свої потреби, то в таку банкетку можна буде заховати чимало речей.
5. Приховане робоче місце

 
64808

В епоху розвитку комп'ютерних технологій та Інтернету вже практично у кожного вдома є ноутбук, планшет або ПК. Але, де в малогабарітке виділити місце для роботи за одним з цих гаджетів. Справжнім порятунком стане викочування стільниця на коліщатках, яка може сховатися в консолі, комоді або тумбі. Таке рішення здорово заощадить простір і дозволить з комфортом працювати за ноутбуком в будь-який час доби.
6. Компактна тумба

48720

 

Якщо спальня маленька, то це далеко не привід, щоб відмовлятися від прикроватной тумби. Звичайно, в обмеженому просторі вона повинна бути не традиційних розмірів, і навіть форми. Прекрасно впишуться в невеликий інтер'єр компактні підвісні варіанти.
7. Журнальний столик з функціями шафи


У вітальні справжнім помічником стане багатофункціональний журнальний столик, обладнаний місткими висувними ящиками і прихованими системами зберігання. Зовні компактний і лаконічний предмет меблів, буде виконувати відразу декілька ролей, що допоможе значно розвантажити простір кімнати.

 
62427


                         



Коментарі