Технології
Подобається

Як виростити медузу дома ?Нові вихованці для любителів затишку і краси(ФОТО + ВІДЕО)

25/12/2015
Як виростити медузу дома ?Нові вихованці для любителів затишку і краси(ФОТО + ВІДЕО)

Для тих, хто розуміє, що піклуватися про кішок і собак – це занадто багато відповідальності, яку ніяк не можна собі зараз дозволити, компанія з Флориди пропонує акваріум з медузами. Виключно новомодний, стильний, спеціально спроектований для медуз – над цим акваріумом трудилися майже п'ять років! З боку це трохи нагадує лавову лампу, і тому, за задумом творців акваріума, медузи в такому акваріумі здатні принести затишок і спокій в будь-яку обстановку.

55804

Компанія Jellyfish Art займається продажем медуз з 2011 року, і цього року вони закінчили проект по створенню нового стильного акваріума зі світлодіодним підсвічуванням. За певну плату покупець отримує повний набір – власне, акваріум, пульт управління кольором LED-світла, їжу для медуз – а самі жителі нового "будиночка" прибувають до покупців слідом за акваріумом спецдоставкой на будинок.

73543

Звичайно, дивлячись на таку вертикальну тубу, важко не замислитися, а чи вистачає бідним медузам там місця. Як це не суворо звучить, але медузам, судячи з усього, взагалі все одно, чи знаходитися в океані або в акваріумі – у цих створінь відсутня центральна нервова система і для них важливі тільки самі базові принципи життя – вижити і залишити потомство.

 

36407

"Якщо поселити медуз в звичайний акваріум, вони занадто часто пошкоджуються про систему фільтрування. Медузи на 90% складаються з води, і тому це дуже ніжні створіння, до них потрібен особливий підхід. У новому циліндричному акваріумі фільтрація відбувається так, що це не приносить ніякого шкоди медузам, "- заспокоює покупців компанія Jellyfish Art.

У наборі з акваріумом йде все необхідне для життя медуз, включаючи, власне, самих медуз.

 


                         



Коментарі