Технології
Подобається

6 занадто розумних речей,які швидше чи пізніше прийдуть у ваш дім (ФОТО)

23/12/2015
6 занадто розумних речей,які швидше чи пізніше прийдуть у ваш дім (ФОТО)

1. Наприклад, розумний замок Kevo від компанії Kwikset, який вже зібрав чимало нагород. Якщо у вас в кишені 199 доларів (+ доставка), смартфон, а в смартфоні є мобільне відповідний додаток, то класичний ключ не потрібен. Що станеться, якщо розрядиться батарейка? У Kwikset є відповідь на це підступне питання.

70506

2. Або, наприклад, батарейки. Які не просто батарейки, а розумні батарейки, які повідомлять через WiFi господареві про те, що вони розряджаються. Для пульта від телевізора це некритично, а от для детектора диму – інша справа. Смска від батарейки – хіба це не романтично? Ціна питання за попереднім замовленням – 40 доларів. У продажу з літа 2015 року.

17127

 

3. Або, скажімо, ви молодий батько, який не знає, як годувати власну дитину. На допомогу поспішає компанія Slow Control зі своєю розумною пляшкою Baby GlGl! Тепер ви (і ваш смартфон, природно) будете точно знати, скільки молочної суміші дитина випила. А особливо обдарованим батькам пляшечка підкаже правильний кут нахилу, щоб у дитини не було кольок. Ну, тобто так обіцяє виробник.

На допомогу поспішає компанія Slow Control зі своєю розумною пляшкою Baby GlGl!

22938

 

4. Або ось, наприклад, любите ви квіти. Ну, як любите – нюхати да, а поливати – ні. Спокій тільки спокій. За 42 фунта стерлінгів можна купити розумний горщик, який здатний автоматично поливати ваша рослина і взагалі всіляко стежити за ним. І відправляти звіти вам на смартфон, звичайно.

За 42 фунта стерлінгів можна купити розумний горщик, який здатний автоматично поливати ваша рослина і взагалі всіляко стежити за ним.

85560

 

5. Або, наприклад, ремінь. Здавалося б, ну що тут ще можна поліпшити? Однак ремінь Belty від компанії Emiota, по-перше, вимірює окружність талії і повідомляє, що пора схуднути (Що? Ремінь говоритиме господареві, що він жирний?). По-друге, коли господар сідає, ремінь сам себе послаблює. А коли встає – сам затягується. Головне не переплутати! У продажу очікується до кінця 2015 року, ціна поки невідома.

Однако ремінь Belty від компанії Emiota, по-перше, вимірює окружність талії і повідомляє, що пора схуднути

84809

 

6. Ну, і наостанок. Припустимо, ви лягли спати. Без смартфона? Непорядок! Терміново купуйте бездротову пов'язку-навушники SleepPhones від Acoustic Sheep. Тепер ви не пропустите жодного «лайка» на фейсбуці!

Терміново купуйте бездротову пов'язку-навушники SleepPhones від Acoustic Sheep.

55120


                         



Коментарі