Технології
Подобається

Вони просто гуляли по замерзлому озеру, як раптом натрапили на дуже дивну картину! (ВІДЕО)

23/12/2015
Вони просто гуляли по замерзлому озеру, як раптом натрапили на дуже дивну картину! (ВІДЕО)

 

Прогулюючись по льоду замерзлого озера, можна знайти цілу розсип найрізноманітніших речей. Забуте рибалками відерце, вмерзлий в лід ганчірка, витоптана іншим любителем прогулянок напис – лише кілька прикладів подібних знахідок. Дехто навіть знаходив друзів на все життя, рятуючи випадково провалилися під лід тварин.

Однак відкриття цих хлопців не вкладається взагалі ні в які рамки. Хлопці виявили на льоду якісь страшні стільники. Між потемнілих острівців замерзлої води виразно виднілися жовтуваті шматки якогось дивного речовини.

Молодь виявилася не боязкого десятка, хлопці навіть поторкали незрозумілий матеріал. Менш дивним, втім, він від цього не став. Коли хлопцям остаточно стало не по собі, вони покинули озеро, несучи з собою відзнятий матеріал. Люди по всьому світу досі губляться в здогадах!

Дивно, але жоден з мільйонів глядачів так і не запропонував зрозумілого пояснення моторошному явищу. Серед найбільш вірогідних гіпотез – розбризканий по льоду антифриз, пролите засіб для пом'якшення води або рідкий грибок.

Деякі скептики взагалі називають весь ролик переслідуючої якісь свої цілі «качкою». Як би там не було, таємниця залишається таємницею донині.


                         



Коментарі