Махінації
Подобається

Українці отримали урок: чому французів обурила промова Порошенка

01/12/2015
Українці отримали урок: чому французів обурила промова Порошенка

1412688542_f653a1c2880036054d63e2ceb165a756_xl

130 загиблих парижан, на думку французів, не рівні кільком тисячам українців, які загинули у війні на Донбасі. Про це у своєму блозі пише журналіст Юрій Романенко.

Французьких журналістів обурила промова президента України Петра Порошенка, який порівняв теракти в Парижі з війною на Донбасі.

Звісно, французам не подобається це порівняння, адже вони стеляться перед Росією, яка тепер терміново потрібна для боротьби з ІДІЛ. Тому для них неполіткоректно чути такі наїзди на Путіна. А наші люди-аватарки отримали черговий урок, що на українців дивляться як на людей другого сорту у світі, де співчуття співчуттю – велика різниця. Є жертви першого рівня, а є всі інші. 130 загиблих парижан не рівні в їхніх очах кільком тисячам українців, які загинули у війні на Донбасі. Тому я кажу, що нам не потрібно переживати за французів більше, ніж вони переживають за нас. Втім, навряд чи це стане гарним щепленням для сентиментальних українців. Люди-аватарки з нетерпінням чекають нового приводу, щоб висловити свою показну скорботу.

 

 

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі