Технології
Подобається

Чутки: Apple приступила до тестування п’яти прототипів iPhone 7

01/12/2015
Чутки: Apple приступила до тестування п’яти прототипів iPhone 7

iphone-7-design-with-ios-10-871x450

Американська компанія Apple почала тестувати iPhone 7, зараз ведуться роботи як мінімум над п'ятьма варіаціями гаджета, кожен з яких отримав унікальні апаратні особливості, повідомило видання G4Games з посиланням на джерела в Китаї.

USB Type-C і бездротова зарядка

Компанія тестує зразки iPhone 7 з роз'ємом USB Type-C, сумісним з навушниками, що відповідає ранній інформації про відмову від 3,5-міліметрового порту. Цей роз'єм є вMacBook з дисплеєм Retina, подібне рішення може використовуватися і в iPhone, розповів інформатор.


30-піновий коннектор і Lightning.

Інші екземпляри отримали бездротову зарядку, через відсутність якої компанія Samsung періодично насміхається над користувачами iPhone в рекламних відеороликах. Джерело не уточнило, який стандарт тестує Apple. Вибір міг впасти на найпопулярніший стандарт Qi, який нещодавно наздогнав дроти по швидкості передачі енергії.

Новий екран

Apple тестує технологію Force Touch в новому iPhone 7 з підтримкою мультитач, запевнив інформатор. Нова розробка виступить логічним розвитком технології 3D Touch, яка дозволила зробити екрани iPhone 6s і 6s Plus чутливими до сили натискання.

Виробник також проводить випробування AMOLED-дисплеїв у своїх смартфонах наступного року випуску. Раніше різні джерела розповіли, що Apple планує перейти на більш сучасну технологію екранів, але станеться це не раніше 2018 року.

Сканер відбитка і камера

Прототипи iPhone 7 отримали сканер відбитка пальця, вбудований під захисне скло смартфона, що неодноразово демонстрували дизайнери в своїх концептах. Компанія Qualcomm запропонувала використовувати для цього ультразвук, аналогічна розробка є у Sonovation.


iPhone 7 може отримати подвійну камеру. Інші компанії застосовували подібні комбінації, наприклад, в HTC One (M8) або LG Optimus 3D, але рішення не стало популярним на ринку.

скачанные файлы

Що реалізують

Apple намагається з'ясувати, які з технологій підійдуть найбільше для майбутніх флагманів, так що не варто очікувати появи всіх напрацювань в наступному поколінні. Компанія враховує і фактор виробництва – далеко не будь-який постачальник здатний випускати необхідну для iPhone кількість комплектуючих, так що окремі нововведення можуть не потрапити в нове покоління гаджета чинності недостатніх виробничих потужностей у партнерів.

Що вже говорили про iPhone 7

Apple зробить пило- та вологозахисний корпус у iPhone, а також ізогнет грані екрану пристрою. Відомий своєю точністю у світі Apple аналітик раніше стверджував, що компанія знову представить два апарати: 4,7- і 5,5-дюймовий. Обидва отримають нові процесори Apple A10, а ось оперативної пам'яті додасться тільки в iPhone 7 Plus – 3 ГБ проти 2 ГБ в iPhone 7, iPhone 6s і 6s Plus. Виробництвом процесорів для всіх трьох iPhone займеться тільки TSMC.

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі