Економіка світу
Подобається

Як живуть люди у віддалених екопоселеннях без зручностей (+ФОТО)

25/11/2015
Як живуть люди у віддалених екопоселеннях без зручностей (+ФОТО)

Фотограф Кевін Файнгнаерт вперше почув про поселення Матавенеро на півночі Іспанії від свого друга, який подорожував по Європі.

Його заінтригувала ідея покинутих сіл, які повертаються люди і створюють там екологічні поселення. І він відправився туди, щоб ближче познайомитися з життям без звичних для нас зручностей.

ФАЙНГНАЕРТ НЕ ПИТАВ ДОЗВОЛУ, А ПРОСТО ПРИЇХАВ В СЕЛО, РОЗБИВ НАМЕТ НА ПРОТЯЗІ 1 МІСЯЦЯ СПРОБУВАВ СТАТИ ЧАСТИНОЮ МІСЦЕВОЇ ГРОМАДИ.
Результати подорожі він показав у проекті "Матавенеро". За словами фотографа, спочатку він відчував себе непроханим гостем, але поступово поринув у місцевий спосіб життя. Він допомагав жителям працювати в городі, годував віслюків і прибирав у бібліотеці. Стати своїм йому також допомогло знання мови і бельгійський шоколад. Незабаром місцеві стали запрошувати його до себе. І він відчув, що недовіра між ними зникло. Після цього Файнгнаерт зміг дістати камеру і обговорити проект, який він хотів реалізувати. За його словами, саме щоденне життя в цьому поселенні дала можливість зробити такі сильні портрети місцевих жителів, яких він тепер може назвати друзями.

Сім'ї, які проживають у Матавенеро, залишили свою звичну життя і почали все з чистого аркуша. Зараз вони живуть незалежно ні від кого в екопоселенні, в гармонії з навколишнім середовищем і з повагою один до одного. Деяким така утопічна життя може здатися нереальним. Файнгнаерт сподівається, що знімки допоможуть відчути захоплення від витривалості місцевих.

 

Matavenero_16

Matavenero_13

Matavenero_12

Matavenero_11

Matavenero_9

Matavenero_8

Matavenero_7

Matavenero_4

4935ad2409d9a1c6-Matavenero_12

c6c23592859b3d11-Matavenero_3

803f4fbd838515a5-Matavenero_17

19a0f9b1b05ae739-Matavenero_18

Matavenero_3

Matavenero_1

Matavenero_17

Matavenero_15

 

 

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru

 


                         



Коментарі