Економіка світу
Подобається

Міненерго Росії застрахувалося від відключення електрики в Крим

20/11/2015
Міненерго Росії застрахувалося від відключення електрики в Крим

Міністерство енергетики Росії повідомляє, що на півострові підготували резервні джерела електроенергії через можливе її відключення

1425476818-8672-glava-minenergo-rf-aleksandr-novak-novostimiranet

"За фактом аварії приведені в готовність резервні джерела живлення, включено шість ГТУ з сумарним навантаженням 117 МВт", – зазначається у повідомленні міністерства енергетики Росії.

У відомстві допускають збої в електропостачанні через пошкодження у Херсонській області опор ліній електропередач, якими забезпечується півострів.

За даними російського Міненерго, на цей момент відключених від електрики споживачів у Криму немає. "Укренерго" попередило, що цього разу може статися повне відключення Криму.

Як сказав "Крим.Реалії"координатор продовольчої блокади Криму Ленур Іслямов, активісти збираються блокувати ремонтні роботи з відновлення ліній електропередач.

Учора стало відомо, що нардеп Георгій Логвинський вимагає притягти до відповідальності тих, хто підписав контракт на постачання електроенергії у Крим. За його словами, пункт контракту, згідно з яким постачання електроенергії здійснюється "в Кримський Федеральний округ", фактично легітимізує окупаційну владу в Криму.

Міністр енергетики Володимир Демчишин повідомив, що Україна планує постачати електроенергію в окупований Крим і у 2016 році.

 

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі