Махінації
Подобається

“Велика двадцятка” (G20) опублікувала офіційне комюніке за підсумками роботи саміту в Анталії (Туреччина), 15-16 листопада 2015

17/11/2015
“Велика двадцятка” (G20) опублікувала офіційне комюніке за підсумками роботи саміту в Анталії (Туреччина), 15-16 листопада 2015

Російський президент Володимир Путін на прес-конференції після завершення саміту G20 в турецькій Анталії звинуватив деякі країни-учасниці цієї групи у підписанні нафтових угод з екстремістською організацією "Ісламська держава"

im578x383-putlo

Говорячи про джерела фінансування джихадистів, Путін розповів про знімки з космосу, на яких, за його словами, "ясно видно, які масштаби набуває незаконна торгівля нафтою і нафтопродуктами".

Як сказав Путін, на знімках видно колони автомашин-заправників, що розтягнулися на десятки кілометрів.

"З висоти 4-5 тисяч метрів вони йдуть за горизонт. Виглядає це як нафтопровідні системи",- пояснив російський президент, додавши, що обговорив це питання з колегами з інших країн.

У Кремлі переконані, що заборонена в Росії екстремістська організація "Ісламська держава" таким чином отримує фінансування від 40 країн світу, і в цьому списку є країни, що входять у G20, зауважив Путін.

При цьому Володимир Путін зізнався, що розраховує на продовження спільної роботи з лідерами країн G20, яка "надзвичайно важлива для боротьби з тероризмом". Одним з можливих заходів Путін вважає створення міжнародної антитерористичної коаліції.

"США спочатку відмовилися співпрацювати в боротьбі з "ІД", але зараз приходить усвідомлення необхідності спільних дій", – додав Путін.

Бойовики "Ісламської держави", які особливо активно діють у Сирії та Іраку, взяли на себе відповідальність за напади на громадян Парижа і катастрофу російського літака над Синаєм.

 

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі