Економіка світу
Подобається

Лідери G20 домовилися про три основні напрямки роботи

16/11/2015
Лідери G20 домовилися про три основні напрямки роботи
"Велика двадцятка" (G20) опублікувала офіційне комюніке за підсумками роботи саміту в Анталії (Туреччина), 15-16 листопада 2015 року

Повний текст документу опублікований на офіційному сайті Кремля.

У документі виокремлюють три основні напрямки роботи, які визначила для себе група. А саме: виконання прийнятих раніше зобов'язань, збільшення обсягу інвестицій у рушійні сили зростання та забезпечення всеохоплюючого характеру дій для того, щоб всі змогли відчути переваги зростання.

У своєму підсумковому комюніке G20 зазначила, що незважаючи на позитивні прогнози для ряду ключових економік, зростання світової економіки нерівномірне і продовжує не відповідати очікуванням.

"Зберігаються ризики і невизначеність на фінансових ринках, і геополітичні виклики спричинюють все більшу заклопотаність для всього світу. Крім цього, нестача глобального попиту та структурні проблеми продовжують бути тягарем для фактичного і потенційного росту", – йдеться в повідомленні.

"З метою досягнення сталого, стійкого і збалансованого зростання ми продовжимо, взаємодіючи один з одним, проводити стійку макроекономічну політику. Наші монетарні влади продовжать відповідно зі своїми мандатами забезпечувати цінову стабільність і підтримувати економічну активність", – зазначає G20 у своєму підсумковому коммюныке і додає, що країни мають намір розглянути структуру своїх бюджетних витрат і доходів, для того щоб підтримати продуктивність праці, забезпечити інклюзивність та зростання.

"Велика двадцятка" також має намір скорочувати глобальні дисбаланси, підтримувати фінансову стабільність і утримуватися від усіх форм протекціонізму щодо обмінних курсів.

 

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru

 


                         



Коментарі