Економіка світу
Подобається

Цей хлопець прикріпив до щита кілька доларів … Те, що сталося потім, здивувало не тільки його.

30/10/2015
Цей хлопець прикріпив до щита кілька доларів … Те, що сталося потім, здивувало не тільки його.

Щоб допомогти іншим людям, не обов'язково витрачати мільйони на благодійність або роз'їжджати по всьому світу, надаючи допомогу знедоленим. Ласка може проявлятися й у повсякденних вчинках. Більш того, більшість людей прагнуть допомогти оточуючим, але часто не знають, як реалізувати пориви своєї душі.

Група ініціативних громадян вирішила провести незвичайний експеримент. У жвавому місці міста Сан-Дієго встановили спеціальний щит, до якого шпильками прикололи два десятки однодоларових купюр. А зверху великими літерами написали «Візьміть скільки вам потрібно. Прикріпіть скільки не шкода ».

 

Неподалік була встановлена прихована камера, яка знімала реакцію перехожих. Деякі з них брали кілька доларів з дошки, але більшість людей залишали свої гроші на таку вуличну благодійність. Всього через 45 хвилин сума на стенді подвоїлася, а незабаром весь щит був покритий купюрами!

Коли повз щит з грошима проходив літній бездомний, нічого звідти не взявши, один з організаторів акції підійшов до нього. «Невже ви не потребуєте декількох доларів, адже нічого звідси не взяли?» – Здивувався волонтер. На що бездомний йому відповів: «Не зовсім так. Але сьогодні я ситий, а є сотні інших людей, яким ці гроші зараз більше потрібні. Я не жадібний. Я радий, що таке відбувається в моєму місті, і мені цього достатньо. Можливо, завтра я і скористаюся цією допомогою ».

Цей простий експеримент показав, що нас оточує безліч добрих і чуйних людей. Якщо тобі сподобалася ця історія, то обов'язково поділися нею зі своїми друзьями.

Першим цю новину поширив агрегатор Корупція.Інфо 

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ru


                         



Коментарі