Економіка світу
Подобається

На перший погляд здається, що за вікном зацвіла сакура. Але ти здивуєшся, коли дізнаєшся, що це (ФОТО)

30/10/2015
На перший погляд здається, що за вікном зацвіла сакура. Але ти здивуєшся, коли дізнаєшся, що це (ФОТО)

Одного разу за вікном колишньої школи в японському місті Івакі розпустилися пишні квіти сакури. Будівля відпрацювала свій ресурс і призначалася до зносу, тому яскраві квіти на тлі порожніх стін виглядали дуже багатозначно …

Як виявилося, подія була зовсім не дивом, а цікавим проектом художника Йосуке Тана (Yosuke Tan). Він відомий тим, що малює картини на стінах кинутих будівель. Адже, на його думку, кожен будинок – це набагато більше, ніж просто будову. Покинуті будівлі несуть в собі енергетику тих людей, які тут жили, працювали чи навчалися. Ці будови є невід'ємною частинкою історії. І навіть якщо вони повинні поступитися місцем більш новим будинкам, то своїми малюнками Йосуке Тан дає шанс старим будівлям піти з цього світу гідно.

 

 

Художник вирішив прикрасити вікна школи зображенням квітучої сакури. А до реалізації його задумки повинні були докласти руку всі присутні учні.

На малюнок пішло 27 років літрів фарби, а в якості інструментів були використані … долоньки присутніх! Учні залишили відбитки своїх рук на вікні, а разом вони склалися в картину квітучого дерева.

 

Ідея Йосуке Тана дивує своєю незвичністю. Якщо ти перейнявся його творінням, то обов'язково розкажи про нього своїм друзям.


                         



Коментарі