Економіка світу
Подобається

З вигляду це звичайний будинок. Навіть важко повірити, що він зроблений з ЦЬОГО!(ФОТО)

28/10/2015
З вигляду це звичайний будинок. Навіть важко повірити, що він зроблений з ЦЬОГО!(ФОТО)

Голота на вигадки хитра »- говорить народне прислів'я. Як тільки не вивернишся, коли мрії вимагають чогось гарного і піднесеного, а кошти всіляко опираються втіленню мрій. І якщо з кмітливістю і фантазією у людини все гаразд, то на світ можуть з'явитися самі справжні шедеври.

Це дивно, але деколи з справжнісінького сміття можна створити таке, що навколо всі ахнуть від заздрощів. Неймовірно, але з відходів будують цілі будинки! Редакція  пропонує тобі ознайомитися з п'ятьма самими незвичайними будівлями, побудованими з відходів.

Вілла зі сміття Буцалося Літнянскі
Однією з сучасних пам'яток французького муніципалітету Вірі-Нурей є вілла зі сміття. Її спорудив місцевий муляр українського походження Бодан Літнянскі (Bodan Litnianski). Він емігрував разом з батьками ще в 30-х роках і все своє свідоме життя провів у Франції. Тут він придбав ділянку, на якій побудував свій будинок. Власну оселю Бодан став щедро прикрашати поламаними іграшками, кольоровими осколками посуду та іншими відходами.

Будинок з нафтових відходів в Тюмені


Розробкою цього будинку займався НДІ екології і раціонального використання природних ресурсів під керівництвом Віктора Рядінскій. Вчений запропонував сміливий проект «елітної землянки", яка замінила б котеджні будиночки. Матеріалом для інноваційного житла служить дентомікс – продукт переробки нафтової промисловості. Такий матеріал легкий, міцний, довговічний, екологічно чистий і відносно дешевий. Для демонстрації можливостей матеріалу Віктор Рядінскій побудував будинок-землянку прямо на своїй ділянці.

Будиночок з пляшок в Хілсвілле


В американському містечку Хілсвілле місцевий фармацевт створив оригінальний будиночок з пляшок. Спочатку будова призначалося для ігор його дочки. Але незабаром будиночок став справжньою пам'яткою всього регіону.

Проект «Будинок з вторсировини» в Данії


Данські екологи стурбовані надмірним викидом вуглекислого газу в атмосферу і тому пропонують більш раціонально використовувати матеріали. Зокрема, ними був розроблений проект «Будинок з вторсировини» (Upcycle House). Основу такого будиночка складають списані контейнери, покрівлю та частину стін робиться з спресованих пивних і консервних банок, а всередині широко використовуються деревно-стружкові плити

Готель зі сміття в Мадриді
Посеред Мадрида зі сміття звели цілий готель! Його спорудили для того, щоб привернути увагу громадськості до забруднення Світового океану. Каркас цієї 2-поверхової будівлі зроблений з дерева, а на виготовлення стін пішло 12 тонн сміття, яке зібрали на узбережжях Іспанії, Франції і Великобританії

людська спритність не знає меж. Якщо тобі сподобалася ця добірка будинків з відходів, то розкажи про них своїм друзям.

 

Першим цю новину поширив агрегатор Корупция.Инфо

https://play.google.com/store/apps/details?id=info.korupciya.news&hl=ру


                         



Коментарі