Економіка світу
Подобається

У Китаї можна отримати новенький iPhone 6s, ставши донором сперми

21/09/2015
У Китаї можна отримати новенький iPhone 6s, ставши донором сперми

iPhone 6s сперма

У Китаї, ставши постійним клієнтом місцевих банків сперми, можна заробити суму, еквівалентну вартості новенького iPhone 6s. Цю історію «розповідає» місцеве китайське видання Changjiang Times, передає Корупція.Маркет

Лікарня Ренджи в Шанхаї готова заплатити донорам суму, еквівалентну $940 за регулярні “внески”.

Звісно, зароблені величезною чесною працею гроші можна витратити на що завгодно, але в лікарні вважають використання нових iPhone в якості приманки найбільш ефективним і виграшним способом. Причому свою пропозицію вони рекламують з гумором. На сайті лікарні розміщено кілька зображень iPhone з закликами на кшталт «немає необхідності продавати свої нирки», «тільки зараз», «отримати iPhone 6s просто».

Втім, стати донором лікарні Ренджи не так і просто, необхідно відповідати низці критеріїв.

До прикладу, зацікавлена особа чоловічої статі має бути заввишки не менше 1,63 м, мати вищу освіту (так-так, куди ж без цього) і пройти повне медичне обстеження, перш ніж братися… за роботу.

Крім того, щоб отримати гроші на омріяний iPhone 6s, потрібно невпинно трудитися протягом півроку або менше до моменту вироблення норми в 17 мл.

До речі, потенційним клієнтам даної лікарні можна порадити придивитися до пристрою на зразок розумного браслета Pornhub, здатного трансформувати кінетичну енергію в заряд акумулятора, ну щоб робота була більш продуктивною.


                         



Коментарі