Економіка світу
Подобається

“Армія Ісламу” оголосила війну Росії (ВІДЕО)

20/09/2015
“Армія Ісламу” оголосила війну Росії (ВІДЕО)

У відповідь на висадку окупантів і російських найманців диктатора Асада на сирійському узбережжі, військові підрозділи «Армії ісламу» (75% всіх повстанців, Більш 60 тис солдатів, ядром коаліції є «Джабхат-ан-Нусра», колишній філія «Аль-Каїди» в Сирії») почали відповідні бойові дії. «Армія ісламу», поряд з «сирійською визвольної армії» підтримуються США та країнами ЄС.

Зокрема, в даному ролику (такі послання у джихадистів називаються «Нашид» і виробляються цілодобово, це щось на зразок літопису) воїни Аллаха стисло висловлюють свою точку зору на місце росіян в екосистемі, після чого здійснюють обстріл аеропорту в Латакії, де базуються асадо-путінські найманці.
 


У цьому ролику На тлі шейха Захрана Аллуша – командувача «Джейш-аль-Іслам» (64 батальйону і 26 підконтрольних районів) і колишнього командира Ліва аль-Іслам – в ролику фотографія Путіна.

 


Пісня присвячена знахабнілим невірним, яким, лише недавно довелося вдавитися гарячим донецьким вугіллям, а незабаром належить познайомитися із гостинними традиціями ісламу.

 

 

 


                         



Коментарі