Економіка світу
Подобається

Посольство України в Єгипті радить утриматися від купівлі турів в одного із туроператорів

09/09/2015
Посольство України в Єгипті радить утриматися від купівлі турів в одного із туроператорів

єгипет

Українських туристів закликали пильно вивчати умови договору перед відправкою на відпочинок до Єгипту. Про це йдеться у заяві Посольства України в Арабській Республіці Єгипет яку цитує Держтуризмкурорт повідомляє Корупція.Маркет

Зокрема, дипломатична установа інформує, що Міністерство туризму Єгипту на три місяці призупинило діяльність двох єгипетських туристичних компаній – "Акваріус" та "Sun International". Вони є партнерами дочірнього підприємства "А.Е.Т. ДЖОІН АП!" ("Join Up") українського туроператора у питаннях прийому та розміщення на єгипетських курортах туристів з України.

Це рішення може мати негативні наслідки для українців, які мають намір скористатися послугами компанії "Join Up" для відпочинку в Єгипті.

Причиною рішення є неврегульовані фінансові суперечки між туроператором "Join Up" та його колишнім єгипетським партнером – компанією "Flash Tour", пояснює посольство.

Тому дипломати закликають наших громадян перед придбанням турів детально вивчити умови договору на туристичне обслуговування.


                         



Коментарі