Економіка світу
Подобається

Дівчина знайшла закинутий бункер. Можна тільки позаздрити тому, що вона з ним зробила! (Фото)

28/08/2015
Дівчина знайшла закинутий бункер. Можна тільки позаздрити тому, що вона з ним зробила! (Фото)

1_result

Побудований в 1942 році, цей підземний бункер використовувався британською армією для отримання інформації про супротивників.
Корупція.Маркет  пропонує подивитися, на що він перетворився зараз.

1_result

Бункер відігравав роль бомбосховища. Його «відвідувачам» слід було бути дуже акуратними, оскільки нацисти намагалися знищити такі бункери.

2_result

Після закінчення війни це пристановище стало незаселеним. Поки його не помітила Елізабет Страттон в агентстві нерухомості в графі «На продаж».

3_result

Елізабет придбала бункер за $ 200 000. У наступні п'ять років вона вклала $ 150 000 в ремонт бункера, щоб перетворити його в житлове приміщення.

4_result

5_result6_result

Елізабет трохи привела в порядок вхід в бункер, але найнеймовірніші зміни відбулися
всередині.

7_result

У цій частині бомбосховища знаходився циркулятор повітря для забезпечення належної вентиляції. Через кілька десятиліть це приміщення стало спальною кімнатою в будинку Елізабет.

8_result

Елізабет розповіла, чому вона хотіла жити саме тут: «Це магічний замок. Це наче інший кінець світу, це жива історія. Спочатку я переживала і думала, у що я вплуталася, але тепер я знаю, це найкраще місце на землі ».

9_result

Зміни в інтер'єрі просто вражають. Чудово виконана робота призвела до того, що бункер перетворився на повністю функціональний будинок.

10_result

У будинку 3 кімнати, дві ванні і велика вітальня. Оскільки в будинку немає вікон, в стелі пророблені сонячні труби для забезпечення будинку природним світлом.

11_result

Процес ремонту був не з легких. Він зайняв більше часу, ніж очікувалося, оскільки мало хто з фахівців займався подібними роботами.

12_result

Незважаючи на глобальні зміни, структура інтер'єру залишилася в цілому такою ж, як під час війни. Елізабет часто приймає ветеранів в якості гостей, які просто хочуть поглянути на частинку війни.

13_result

Можливо, на Землі більше немає таких будинків, як цей. Елізабет зізнається, що в'їхавши сюди одного разу, вона зрозуміла, що краще місця немає.

14_result

15_result


                         



Коментарі