Махінації
Подобається

Мільйон рублів підуть на виготовлення зошитів та щоденників із символікою «ЛНР» – Плотницький

20/08/2015
Мільйон рублів підуть на виготовлення зошитів та щоденників із символікою «ЛНР» – Плотницький

плотницький

Самопроголошений голова «ЛНР» Ігор Плотницький нещодавно заявив про те, що виділить мільйон російських рублів для виготовлення зошитів, щоденників та шкільних журналів для вчителів із символікою «республіки». Допомогу у їх виготовленні нададуть «спеціалісти» із самої Російській Федерації.  

Новину повідомляє «
Преса України», передає Корупція.маркет

Таке рішення Плотницький прийняв для того, аби підняти патріотичний дух серед підростаючого покоління «нової держави». Про саму продукцію та її призначення повідомляють інформаційні ресурси сепаратистів посилаючись при цьому не на самого Плотницького, а на коментар «міністра освіти ЛНР» Валентина Ткаченко.

«Благодійний фонд виділить нам мільйон рублів на те, щоб надрукувати  щоденники, зошити, журнали для керівників всіх перших класів», – цитують Ткаченко терористичні ЗМІ.

Варто відзначити, що сам Плотницький підкреслив, що допомогу «у забезпеченні навчальних закладів надає Російська Федерація».



«Хоч у них там є власні проблеми, вони все ж нас підтримують», – сказав Плотницький акцентуючи увагу на тому, що Росія усіляко підтримує «Луганську народну республіку».


 


                         



Коментарі