Економіка світу
Подобається

Як заробити $ 1 млн, подорожуючи по світу: секрет успіху хлопця з бідної сім’ї (ФОТО)

09/08/2015
Як заробити $ 1 млн, подорожуючи по світу: секрет успіху хлопця з бідної сім’ї (ФОТО)

Кожен з нас хоч іноді мріє про красиве життя – подорожі, грошах і любові. Дивно, але деяким вдається отримати все це практично з нічого. Приклад щасливчика з Ірландії Джонні Уорда доводить цей факт.
Джонні – блогер і мандрівник, вже заробив 1 мільйон доларів і знайшов свою любов – красуню з Таїланду. Разом вони їздять по світу, ні в чому собі не відмовляючи і насолоджуючись красою життя. Кращі готелі, курорти та інші радощі стали для Джонні реальністю.
У минулому Уорд тільки мріяв про подорожі, народившись в малозабезпеченій сім'ї. Після отримання економічної освіти в Англії та перебування в американському літньому таборі для дітей з особливими вимогами йому вдалося знайти гроші на квиток в один бік до Таїланду, де він почав викладати англійську мову. Таким чином, хлопець заробив перші гроші, але вирішив не зупинятися на досягнутому.

Все почалося з того, що він дізнався про блогерів, які заробляв близько двох тисяч доларів на місяць завдяки своєму сайту, і Джонні вирішив створити свій. Так з'явився OneStep4Ward, хоча страртапер Уорд і не мав особливих навичок блогерства. Але незабаром, багато працюючи, Джонні вдалося створити медіа-компанію, яка об'єднувала 200 сайтів і приносила 4 тисячі фунтів прибутку. Джон знову вирішив не зупинятися і думає про додаткові шляхи отримання прибутку. У своєму інтерв'ю для DailyMail він розповів, у чому його головні секрети успіху.
– Якими важливими правилами ви користуєтеся при веденні блогу про подорожі?
– Бути іншими. Рік і чотири місяці в Південно-Східній Азії та Австралії – це дивовижний досвід і ви зустрінете друзів на все життя, але ніхто не хоче читати однакові розповіді про Сіднеї, Бангкоки і Сінгапури. У чому ваша особливість? Кожна людина з собакою сьогодні мають блог, і ви повинні мати те, про що можна розповісти.
– Що ви порадите для набору передплатників?
– Ви повинні любити соціальні медіа, залучати людей. Хтось любить це, а хтось ні. Відносно мене, то це дає мені енергію надихати інших подорожувати. Якщо вам не подобається це, то нічого не вийде. Будьте чесними по відношенню до себе.

– Як ви отримуєте гроші від блогу, скільки вам вже вдалося заробити з часу, як ви його запустили?
– Коли я почав вести блог в 2010, то не знав нічого про SEO, онлайн-маркетинг, інтернет-рекламу та інше. Але через 6 місяців, коли я був в Африці, зі мною зв'язалася компанія і запитала про рекламу. Вони платили близько 40 фунтів, і я зрозумів, що це реально – працювати для себе, заробляти гроші в мережі і бути повністю вільним.
Потім того мій дохід збільшувався місяць за місяцем і незабаром досяг 4 тисяч фунтів.
Після гучної вечірки в Таїланді до мене дійшло, що якщо я можу заробляти на вебсайті, чому б не створити 5 або 50? І я збільшив своє портфоліо сайтів. Так після 3-х років я заробив більше 1 мільйона доларів
– Чи є у вас якісь поради, як отримати знижки?
– Якщо ваш блог про подорожі популярний, то чесно, вам ніколи в житті не доведеться платити за готель – безумство, але це правда.

– Чи є у вас інші методи отримання прибутку?
– Намагаюся інвестувати в нерухомість, але нічого в цьому не розумію. Так що освоїти це – тепер важливе завдання для мене!

ф1 ф2 ф3 ф4 ф5 ф6 ф7 ф8 ф9 ф10 ф11 ф12


                         



Коментарі