Махінації
Подобається

Тисячу гривень за дві години заробляють на конваліях (ФОТО)

12/05/2015
Тисячу гривень за дві години заробляють на конваліях (ФОТО)

конвалія 4

Від 5 до 25 грн коштує букет конвалій у столиці. Квітами торгують на ринку, біля метро та в підземних переходах. Новину передає Корупція.маркет

"Сьомий рік торгую конваліями і проблем з міліцією ще не мала, – каже Вікторія Іванівна з Київщини. – У мене конвалії ростуть у дворі. Лісові рвати рука б не піднялася. Вони пахнуть краще за домашні. Але я мабуть одна така, що сама виростила біля дому і продаю. Для підтвердження ношу з собою фотографію конвалій біля хати. Решта везе лісові. Виривають цілими плантаціями. Хтось у столицю везе, хтось виходить на трасу продавати".

Вікторія Іванівна винесла відро з конваліями до метро Житомирська. За маленький букет просить 10 грн, більший – по 15.

"За день вторговую 250-300 гривень, на лісових заробляють 700-800 гривень, бо мають більше букетів", – говорить продавець.

20 грн коштує букет конвалій на Житомирській трасі.

"Нарвали квіти вранці в лісі, – розповідає продавець Андрій. – Букети свіжі, стоять цілий тиждень. Тільки у спальні не ставте, бо мають сильний запах. Може боліти і паморочитися голова. Конвалії зараз беруть краще, ніж торік. Інші букети дуже дорогі. Троянди подорожчали удвічі. А конвалії беруть і на іменини, і на побачення. Найбільші виторги мали 9 Травня і на День матері".

Андрій заробляє до 800 грн у день.

"Міг і більше заробити, але конкурентів маю багато, – говорить Андрій. – У ліс за конваліями ходить майже все село. Сусідка везе продавати аж на Оболонь. Там маленькі букетики по 25 гривень. А її син торгував у неділю на Хрещатику. За дві години заробив тисячу гривень".


                         



Коментарі