Економіка України
Подобається

Україна готова відновити банківський сектор в Донецьку та Луганську – А.Яценюк

20/04/2015
Україна готова відновити банківський сектор в Донецьку та Луганську – А.Яценюк

банк

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк наполягає на тому, що на Донбасі необхідно провести прозорі й  демократичні вибори, щоб розпочати відновлення економічного життя. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна", інформує УНН.

За його словами, головне зараз – досягти миру в Донецькій і Луганській областях.

"Нам необхідно повернути людям нормальне життя. Нам необхідно відновити промисловість, яка зараз розграбована, розбомблена і конфіскована. Нам необхідно відновити нашу країну. І при цьому, це відновлення має пройти без жертв, без того, щоб вбивали українських солдатів, без того, щоб вбивали мирних громадян. Було поранено 15 тис. людей, більше 6 тис. вбито внаслідок військового конфлікту. Як його необхідно вирішити? Просто Володимиру Путіну необхідно взяти документ, який називається "мінські угоди", прочитати – і виконати все, що там написано. Перше, забрати своїх бандитів. Друге – вивести війська. Третє – давайте, проведемо прозорі і демократичні вибори. Далі, відновлення контролю над кордоном. Далі, відновлення економічного життя", – наголосви Прем'єр. 

Він також підкреслив, що Україна готова відновити банківський сектор на тимчасово окупованих територіях.

"Ми готові відновити банківський сектор в Донецьку та Луганську. Ще одна дуже важлива річ – боротися за свідомість українців, які живуть у Донецьку та Луганську…", – сказав він.

Источник: Корруцпия.инфо


                         



Коментарі