Економіка України
Подобається

На Харківщині забезпечили субсидіями майже 113 тисяч сімей

19/04/2015
На Харківщині забезпечили субсидіями майже 113 тисяч сімей

200 гривень

У Харківській області з початку року субсидії отримують 112,8 тисяч сімей. Про це УНН у прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.

За словами в.о. заступника голови Харківської ОДА Вадима Глушка, субсидію з початку 2015 року в Харківській області отримують 112,8 тисяч сімей на суму 123,8 млн грн.

"Протягом 2015 року за призначенням субсидії в Харківській області звернулися 39,3 тис. сімей, що у порівнянні з аналогічним періодом 2014 року (11,3 тис. сімей) більше майже у 3,5 рази. Для мешканців сільської місцевості і віддалених районів області ми створили "мобільні соціальні офіси", до складу яких входять фахівці різних служб (управління соцзахисту, Пенсійного фонду, служби у справах дитини, сім’ї та молоді, центру зайнятості, комунальних підприємств тощо)", – зазначив В.Глушко.

Також, заступник голови Харківської ОДА Євгеній Шахненко додав, що на сьогодні повністю завершена робота щодо забезпечення споживачів області спеціальними бланками для оформлення житлової субсидії (заява, декларація, інструкція щодо заповнення та повідомлення).

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що близько 90% українців отримали заяви та декларації для отримання субсидій.

Джерело: Корупція.маркет


                         



Коментарі