Економіка України
Подобається

У “ЛНР” заявили про початок виплат пенсій через свій “банк”

03/04/2015
У “ЛНР” заявили про початок виплат пенсій через свій “банк”

лнр (1)

Голова "державного банку ЛНР" Дмитро Чайкін заявив, що сьогодні в Луганську розпочалися виплати пенсій через відділення їхнього "банку", передає УНН з посиланням на "Луганський інформаційний центр". Новину повідомляє Корупція.маркет

"Пенсійні виплати, як і було заявлено раніше, почалися 3 квітня з 9.00. Вони виплачуються в 14 відділеннях "державного банку ЛНР" – повідомив Д.Чайкін.

Нагадаємо, 11 лютого Окружний адміністративний суд Києва скасував рішення Кабінету міністрів України щодо призупинення виплат пенсій та соціальної допомоги особам, які проживають в зоні АТО. Згідно з рішенням суду, всі виплати з листопада 2013 року мають бути компенсовані людям, а вся заборгованість повинна бути виплачена.

Разом з тим, за словами міністра соціальної політики Павла Розенка, пенсії та соціальні виплати жителям зони АТО досі не виплачуються, і будуть відновлені лише тоді, коли на цих територіях буде відновлено дію українських законів.

Також нагадаємо, 24 березня у "ЛНР" пообіцяли розпочати виплати пенсії з 4 квітня, а не з 23 березня, як було оголошено раніше.

Мін’юст оскаржить рішення суду щодо соцвиплат на окупованих територіях

                         



Коментарі