Без категорії
Подобається

Путіну потрібен “жест доброї волі”. Доля Криму та окупованих частин на волосці.

29/03/2023
Путіну потрібен “жест доброї волі”. Доля Криму та окупованих частин на волосці.

Слава Україні! Корупція.Інфо – перші про головне. Підписуйтесь на наш ютуб канал, ставте лайки та обов’язково коментуйте, а також не забувайте про телеграм, посилання у шапці профілю

Російському диктатору Володимиру Путіну зробили попередження, що окупанти не зможуть утримати нові захоплені території. Через це йому рекомендують зробити "жест доброї волі" у найближчі 10 днів. Про це пише Telegram-канал Генерал СВР, який нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки РФ.

За даними каналу, президенту країни-агресору надали заяви експертів при Раді Безпеки РФ, згідно з якою, "при збереженні поточних тенденцій, Росія до березня наступного року втратить контроль не лише над "новими територіями" в Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях України, а й над Кримом".

"Якщо це відбудеться напередодні президентських виборів, на думку авторів доповіді, на Росію очікує період політичної турбулентності з важко прогнозованим результатом", – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на телеграм – всі новини там, а ми продовжуємо

У зв'язку з цим експерти радять Путіну "поступитися" частиною нових територій та сконцентруватися на утриманні ЛДНР у кордонах до 23 лютого 2022 року і Криму. При цьому даний "жест доброї волі" повинен бути сигналом Заходу про запрошення України за стіл переговорів", – повідомили на каналі.

Рішення Путіну потрібно ухвалювати в терміновому порядку – протягом максимум десяти днів, "інакше буде дуже проблематично уникнути катастрофи".

На цьому у мене все, підписуйтесь на наш канал, тисніть на дзвіночок і не забувайте перейти на сайт КОРУПЦІЯ.ІНФО, наш Телеграм канал фейсбук та тік ток. Посилання в описі до відео. Почуємся.


                         



Коментарі